Reklamı Geç
41ci yılımız deniz ticaret
A.S.P.
İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

Yatta Evlenme Teklifi Yaptı, Sonra Kayıplara Karıştı

04 Nisan 2023, Salı 14:48
reklam yerim makale içi

Son dönemlerde kiralanan yatlarda evlenme teklifi oldukça popüler. Ama son yaşanan olay “konusunda bir ilk” oldu.

İstanbul Boğazı’nda kız arkadaşına “yanarlı dönerli” aksesuarlarla evlenme teklifinde bulunan genç, sıra ödemeye gelince “cüzdanımı alıp geleyim” dedi ve kayıplara karıştı. Gencin kız arkadaşı ise “boşandıklarını” söyledi.

Uğur K. adlı bir genç, organizasyon firması ile kız arkadaşına İstanbul Boğazı’nda evlilik teklifi yapmak üzere “6 bin liralık paket”te anlaştı. Belirlenen tutarın yarısını da kaparo olarak önden ödedi.




Bebek’te aracını park ettikten sonra Buse adlı kız arkadaşı ile yata çıkan Uğur K, gece boğaz seyri sırasında lazerle adlarını 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne yansıttı. Ardından teknenin baş tarafında diz çökerek cebinden çıkarttığı yüzüğü verdiği kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Tamamı fotoğraf ve video çekimi ile kayıt altına alınan bu seremoni sonrasında çift, kiralanan yatta mum ışığında romantik bir akşam yemeği yedi ve güvertede dans etti.

Gecenin sonunda yat Bebek’te rıhtıma yanaşınca sıra ödemenin geri kalan bölümünün tahsiline geldi. Uğur K., “Cüzdanlarımız araçta kaldı, alıp hemen geliyorum” diyerek kız arkadaşı ile tekneden indi. Bu, yattaki çalışanların Uğur K.’yı son görüşleri oldu.


“GALİBA DOLANDIRILDIK”

Yat sahibi Nusret Can Kazancı, “Tur bittikten sonra beyefendi cüzdanını arabada unuttuğunu iddia etti. Kısa bir süre sonra da aracının camının kırıldığını, cüzdanının çalındığını telefon ile arayarak bize söyledi” dedi ve şöyle devam etti:

“Ücreti ertesi gün vereceğini belirtti. Kendisi çok samimiydi bu yüzden durumu anlayışla karşıladık. Ama üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen herhangi bir ödeme yapılmadı. Kendisini arıyoruz ama telefonlarımızı açmıyor. En sonunda kız arkadaşının telefonuna ulaştık. Kız arkadaşı ise kendisiyle evlenip boşandığını söyledi. 3 gün içinde böyle bir durum nasıl olur anlamadık ama sanırım dolandırıldık."


Kaynak: Cemil ÖZDEMİR / Rojda ALTINTAŞ / Serkan KÖYMEN (İstanbul DHA)    

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-

Deniz ticaret41 yasında