Reklamı Geç
41ci yılımız deniz ticaret
A.S.P.
İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

TYF, ‘Online Protesto’ Kuralını Değiştirdi

26 Eylül 2020, Cumartesi 19:36
reklam yerim makale içi

Türkiye Yelken Federasyonu, bugün “2020 Yılı Yat Yarışlarının Başlaması” konulu duyurusu hakkında bir güncelleme yayınladı.

TYF, 17 Temmuz tarihli duyurusunda, “Protesto görüşmeleri video konferans yolu ile yapılacaktır” şeklindeki maddeyi “fiziki ortamda yapılabilecektir” olarak değiştirdi. Başvurular ise online yapılabilecek.



TYF’den bugün yapılan duyuru güncellemesi şöyle:

Türkiye Yelken Federasyonu resmi internet sayfasında 17.07.2020 tarihinde yayımlanan '2020 Yılı Yat Yarışlarının Başlaması ile İlgili Duyuru' içerisindeki 7. maddede güncelleme yapılmıştır.

Eski madde:

7. Protesto formları dijital olarak iletilecek, protesto görüşmeleri video konferans yolu ile yapılacaktır.

                Yeni madde:

7. Protesto görüşmeleri protesto kurulunun görüşü doğrultusunda video konferans yolu ile veya izole bir alanda sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılabilecek, yine protesto kurulunun görüşü doğrultusunda protesto formları dijital olarak veya fiziken yarış sekreterliğine verilebilecektir.

Bilgilerinize sunarız.



EDİTÖRÜN NOTU:
Hatırlanacağı gibi bu kuralın “çalışmadığını”, uygulamanın Protesto Kurulları tarafından değiştirilerek “fiziki” ortamda “yüz yüze” yapıldığından “Yelkende Covid-19 önlemleri komediye döndü” başlıklı yazımızda değinmiştik.

Özetle, uygulama önden, kural değişikliği arkasından geldi.

 

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-

Deniz ticaret41 yasında