Reklamı Geç
41ci yılımız deniz ticaret
A.S.P.
İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

Ergenekon yeniden

11 Mart 2014, Salı 14:55
reklam yerim makale içi
Bilindiği gibi Ergenekon Türklerin var oluş destanıdır. Bazılarına göre ise yeniden doğuş.. .

Ergenekon efsanesi veya destanı, Türklüğün yeniden dirilişini anlatan binlerce yıllık Türk destanıdır. Ergenekon ise, bu destanda rivayet edilen yere verilen addır.  Ergenekon destanı Türklerin esir olmayacağının bir kanıtıdir..

Darbe operasyonu adı altında bir takım operasyonlar sonucu, generaller, subaylar ve gazeteciler ile  bir sürü aydın Silivri zindanına tıkılırken buna Ergenekon adı verilmesi oldukça düşündürücüdür. Belki Türk'ü yok etmeye çalışmanın adı olarak düşündüler.

Bir bakıma  Türk'ten intikam belki...

Adı Ergenekon'sa Türk'ün yeniden doğuşu kaçınılmazdı...  Öyle de oldu...   Şimdi yeniden Ergenekon, yeniden yeniden doğuş başladı.  Ergenekon'un kapısı yeniden açıldı.

2007'de başlayan, dalga dalga gerçekleşen operasyonlar ve gözaltılar ile Türkiye'nin bir numaralı gündemi olan Ergenekon sürecinde dün art arda tahliye haberleri geldi.

İstanbul 20. Ağır Ceza Mahkemesi Teğmen Mehmet Ali Çelebi, eski 1. Ordu Komutanı Hasan Iğsız, eski Jandarma Genel Komutanı Şener Eruygur, gazeteci Merdan Yanardağ ve Alaaddin Sevim hakkında da tahliye kararı verdi.

Akşam saatlerinde de Doğu Perinçek,Mehmet Demirtaş, Oktay Yıldırım, Hikmet Çiçek, Hasan Atilla Uğur tahliye edildi. Veli Küçük,Hasan Ataman Yıldırım ve Levent Ersöz, Mehmet Bedri Gültekin, Erkan Önsel, Serdar Öztürk ve Turhan Özlü'nün tahliye talepleri ise reddedildi. Tahliye edilen emekli Albay Levent Göktaş, Kemal Kerinçsiz, Sedat Peker, İbrahim Şahin, Doğu Perinçek, Hasan Iğsız ve Yalçın Küçük ver ardından Tuncay Özkan, emekli albay Levent Göktaş ve Sedat Peker'in ardından Avukat Kemal Kerinçsiz, emekli albay Dursun Çiçek, eski özel harekatçı İbrahim Şahin  için Tahliye kararı verildi.

İşte bunlar Ergenekon'un kapısı yeniden açanlar.  Türk'ün yeniden doğuşu kutlu olsun.

Hepiniz tekrar hoş geldiniz




muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-

Deniz ticaret41 yasında