Reklamı Geç
41ci yılımız deniz ticaret
A.S.P.
İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$

ATSO Başkanı Tekne Kazasında Can Verdi

23 Temmuz 2024, Salı 13:36
reklam yerim makale içi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkanı Ali Bahar, Kemer’de teknesi ile marinaya dönerken denize düştü.

Bu sırada arkadaşı geri (tornistan) manevra yaptığı için feci kaza meydana geldi. Pervaneye çarpan Ali Bahar derhal hastaneye kaldırıldı ancak müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aynı zamanda Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanlığı’nı da yürüten Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar, Kemer’de kendisine ait teknede geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, çocukluk arkadaşı M.S.Ç ile birlikte “Alber” adlı teknesi ile denize çıkan Ali Bahar’ın rıhtıma yaklaşırken anlık bir tedbirsizlik sonucu meydana geldiği öğrenildi. Kıç taraftaki minderlerden birinin denize düşmesi üzerine onu almak için aniden yerinden kalkan Ali Bahar, dengesini kaybederek denize düştü.




Bu sırada tekneyi kullanan çocukluk arkadaşı M.S.Ç, denizdeki minderi almak için tornistan basıp geri manevra yaptığı için talihsiz iş adamı pervaneye çarparak ağır yaralandı.

Bahar, 6 dakikada olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından derhal yakındaki Yaşam Hastanesi’ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Sanayici Ali Bahar’ın vefat haberini ailesine ve yakınlarına hastaneye gelen Antalya Valisi Hulusi Şahin verdi.

Olay sırasında “Alber” adlı tekneyi kullanan Ali Bahar’ın arkadaşı ise Kemer Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile gözaltına alındı.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-

Deniz ticaret41 yasında