İstanbul
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
kongsberg

Windstar Cruises'ın Tarihindeki En Büyük Yatırımı

KARAS REKLAM
Windstar Cruises'ın Tarihindeki En Büyük Yatırımı

Windstar Cruises , Miami Beach'teki Seatrade Cruise Global konferansında üç geminin yarıya indirileceği ve uzatılacağı 250 Milyon Dolarlık Star Plus Girişimi hakkında daha fazla bilgi paylaştı .

Windstar Cruises'ın Başkanı John Delaney, hattın yenilenmiş üç gemisi, Star Breeze, Star Legend ve Star Pride'de konukların ne deneyimleyeceklerine dair 360 derecelik görüş ve gösterimler yaptı. Proje geçen hafta Fincantieri'nin Trieste'deki Tersanelerinde ve daha sonra İtalya'nın Palermo kentinde düzenlenen çelik kesme töreniyle başladı.

Delaney, “Bu, Windstar Cruises'ın tarihindeki en büyük yatırım ve genişlemesi ” dedi. “Çeyrek milyar dolarlık bir yatırım, sadık ve gelecek konuklarımıza ve endüstri ortaklarımıza, bu gemilerin nesiller boyunca yelken açmaya devam etmelerini ve markamızın dünyanın daha küçük limanlarını ve sularını ziyaret etme sözünü vermelerini sağlıyor. bilinen. Bu tarihi etkinliğin bir parçası olmaktan dolayı hepimiz gurur duyuyoruz. ” açıklamasında bulundu.

Windstar filosunun yarısını alacak ve arka arkaya her gemiyi yenileyecek. Çalışmalar Ekim 2019'da başlayacak. Star Breeze, Şubat 2020'de, Haziran 2020'de Star Legend ve Kasım 2020'de Star Pride'de tamamlanacak.

Genişletilen gemilerin toplam kapasitesi, yüzde 1'lik bir artışla 312 misafir kapasiteli olacak ve hattın 1.5'e 1 kişilik konuk oranını korumak için ek personel işe alınacak.

Delaney, gemilerin hala küçük limanlara girebileceklerini ve Kiel ve Korint Kanalları gibi dar kanallardan yelken açabileceklerini söyledi.

Delaney, “Star Plus girişimi daha büyük olmakla ilgili değil, konuklarımıza Windstar hakkında sevdiklerinden daha fazlasını sunmakla ilgili” dedi.

Gemilerin yeni motorları yeni Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) limitlerini karşılayacak ve aşacak - motorların yüzde 5'ten fazla kükürt içeriği üretmemesi şartlarından biri. Ek olarak, yeni motorlar, şirketin daha yumuşak bir çevresel ayak izi ile seyahat etme hedeflerini destekleyen azot oksit emisyonlarını azaltmak için tasarlanmıştır.

The New York’taki Cooper Carry’deki The Johnson Studio’nun tasarım direktörü Ray Chung ve ekibi yeni kamusal alanlar ve 50 yeni süit oluşturmakla görevlendirildi. Chung, “Artık böyle gemiler yapmıyorlar” dedi. “Bu ikonik gemilerden en iyi unsurları ve tasarımları koruyoruz ve modern konuk için yeniden tasarlıyoruz.'' dedi.

50 yeni süit, yatağın pencere veya balkonun yanında olacağı şekilde yapılandırılacaktır. Delaney ayrıca, bitişik üç ayrı süiti birbirine bağlayan, ortadaki üç süitin birbirine bağlandığı, ayrı yatak odası ve oturma odası alanlarına sahip üç yatak odalı, üç buçuk banyolu bir süit oluşturmak için planlanan yeni Grand Owner's Suite'e bir bakış attı. Eğlence barı, geniş bir merkezi balkon ve yatak odalı süitlerden birinde ilave bir balkon da mevcut. Toplam 1.374 metre karelik kombine üç yatak odalı süit yedi kişiyi kadar ağırlayabilir. Yeni konuk süitlerine ek olarak, mevcut süitlerdeki tüm banyolar aynı tasarımda yenilenecektir.

Küçük bir şelale ve büyük bir jakuzili havuz içeren yeni bir sonsuzluk havuzu ve yeni düzenlenmiş ve daha fazla oturma alanı bulunan reimagined bir Veranda restoran ile birlikte planlanmaktadır. Önümüzdeki aylarda, iki yeni yemek alanı ve uçakta yeni yemek konsepti, dünya standartlarında bir spa ve fitness merkezi ve daha fazla “oturma odası-esque” güverte alanı dahil olmak üzere daha fazla haber duyurulacak.


 

Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında