Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

“Tuzlamızın kadınları Türkiye için tek yürek”

KARAS REKLAM
“Tuzlamızın kadınları Türkiye için tek yürek”
Tuzlalı kadınlar tüm farklılıkları bir kenara bırakıp Türkiye için tek bütün oldular.Tüm kadınlar teröre tepki gösterdi ve "Yeter! Artık Analar Ağlamasın" dediler
Reeklam yerimiz-1
İstanbul’daki hain saldırı sonrası teröre karşı herkesimden tepki yükselmeye devam ediyor. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi  Kadın Meclisi, sivil toplum örgütleri ve temsilcileri ile siyasi partilerin Tuzla Kadın Kolları başkanları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen basın açıklamasında, teröre tepki vardı.

Çok farklı kesimlerin bir arada yer aldığı basın açıklamasında yitip giden evlatlarımız için de anneler gözyaşlarına hakim olamadılar.

Basın açıklaması öncesinde tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal marşının okunmasının ardından basın açıklamasına yapıldı. Tuzlalı kadınların ortak bildirgesinde şu ifadelere yer verildi.

Tuzla’daki siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını kadın kollarını bir araya getirerek, içimizi yakan, ülkemizin huzurunu bozan teröre karşı “VATANI MİLLETİ BAYRAĞI VE EZANI”için tek yürek oldu.
Bütün siyasi parti ve sivili toplum kuruluşları bu birlikteliği hiç ikiletmeden katılıp ne kadar güçlü bir irdeye sahip olduğunu gösterdi; söyleyecek söz yok.

VATANIMIZ BİR... ACIMIZ BİR...

YETER!! ANALAR AĞLAMASIN...

TUZLAMIZIN KADINLARI VATANI İÇİN TEK YÜREK

Hepimizin bildiği gibi ülkemizin son yıllarda en büyük sorunu terör. Canlarımızı alıyor, kınalı kuzularımızı hayatların baharında toprağa gömüyor, çocuklar,çocuklarımız, geleceğimiz yok edilmeye çalışılıyor.
Bizi birbirimize bağlayan değerlerimize olan sadakatımızdır. Bizim köklerimiz sağlamdır. Söz konusu vatan olduğunda dil, din, ırk, mezhep anılmaz.Yöneticiler, siyasiler gelir geçer; ama Türk Devleti bakidir. Türk halkı güçlüdür. Bu terör belasının üstesinden gelecektir. Buna inancımız sonsuz.

40 YILDAN FAZLA SÜREN BU TERÖR BELASI ARTIK BİTSİN, BİTMELİ

Bu yıl,

12 Ocak’ta Sultanahmet meydanındaki

17 Şubat’ta Ankara’da

19 Mart Taksim Patlaması

27 Nisan Bursa

1Mayıs Gaziantep

12 Mayıs Diyarbakır

7 Haziran Vezneciler

8 Haziran Mardin Midyat

28 Haziran Atatürk Hava limanı

15 Temmuz Darbe Girişimi

10 Ağustos Diyarbakır

10 Ağustos Mardin Kızıltepe

17 Ağustos Van

18 Ağustos Elazığ

20 Ağustos Gaziantep

6 Ekim Yenibosna

16 Ekim Gaziantep

4 Kasım Diyarbakır

24 Kasım Adana

Ve son,10 Aralık İstanbul Beşiktaş’ta  terör saldırılarında yüzlerce can verdik.

Bizler rahat yaşayalım diye bedenlerini siper eden gazilerimiz var. Bu canların veballerini nasıl vereceğiz.
Artık, çocuklarımız emniyet içinde yaşamalı, günün her saatinde ülkenin her sokağında rahat yürümeli. Askerimiz, polisimiz görevlerini yaparken nerden hain saldırı gelecek diye düşünmemeli.

Hz. Ali’nin sözü ile “Düşman içeride olmamalı”

Bugüne kadar yüreğimize taş basıp oturduk ama bugün ne yapılması  gerekiyorsa yapılmalı. Analar, analarımız, kadınlarımız artık sesimizi çıkaralım. Ayağa kalkalım, yürüyelim. Bizler Nene Hatun ruhuyla elimizden geleniz yapmaya hazırız.
Bugün başlangıç olsun.

YETER, ANALAR AĞLAMASIN.
“Şahsına kötülük eden bir düşmanı affediniz, lakin vatanınıza ve milletinize kötülk eden bir kimseyi asla affetmeyiniz.” Hz.Ali

Geleceğini gençlere emanet eden ATATÜRK’ün izinden giden Tuzla Kadın Daynışma Birliği olarak bu acının son bulmasını ülkemizin barışa kavuşmasını, gençlerimizin yaşamasını istiyoruz.
“Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.”
Kamuyouna saygıyla duyururuz.

TUZLA KADINLAR TEK YÜREK DAYANIŞMA DERNEĞİ

 
Yapılan basın açıklamasının ardından sahneye kadın polisler davet edildi. AK Parti, CHP, MHP ve VATAN Partisi Tuzla kadın kolları başkanları kadın polislere çiçek takdimlerinin ardından basın toplantısı son buldu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında