Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
viking yabancı

TÜRK LOYDU ve OSBDER Arasında İmzalar Atıldı

KARAS REKLAM
TÜRK LOYDU ve OSBDER Arasında İmzalar Atıldı
TÜRK LOYDU ve OSBDER arasında imzalanan ?Karşılıklı İşbirliği ve Çalışma Şartları Niyet Mektubu? İmza Töreni 15 Nisan'da Yapıldı.
Reeklam yerimiz-1

15 Nisan'da Türk Loydu Vakfı'nda düzenlenen, Türk Loydu ve Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) arasında imzalanan ?Karşılıklı İşbirliği ve Çalışma Şartları Niyet Mektubu? imza töreninde ilk konuşmayı Türk Loydu Vakfı Yürütme Kurul Başkanı Mustafa Zorlu yaptı.

Başkan Zorlu Türk Loydu'nun faaliyet gösterdiği çeşitli sektörlerde (Denizcilik, Gemi ve Yat İnşa, Enerji, İmalat, Ulaştırma, Lojistik, Savunma Sanayisi, vb.) yapılan çalışma faaliyetleri, eğitim ve projeler, hizmetler ve faaliyet gösterdiği sektörlerdeki paydaşlarla yapılan işbirlikleri hakkında bilgiler verdi.

Türk Loydu ve Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) kuruluşlarının bir araya gelerek imzalayacakları bu anlaşma kapsamında Türk Loydu tarafından sunulacak hizmetler neticesinde düzenlenecek belgelerin hedeflenen üretim ve ihracat artışına, dolayısıyla; ülkemiz ekonomisinin gelişimine önemli katkı sağlayacağına inanıdıklarını ve sektör için faydalı olması konusunda dileklerini dile getirdi.

Türk Loydu Vakfı Yürütme Kurul Başkanı Mustafa Zorlu'nun yaptığı konuşma sonrasında Organize Sanayi Bölgeleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım da OSBDER ve Türk Loydu arasında yapılacak olan işbirliği hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Başkanı Yıldırım yapılacak olan işbirliği kapsamında Türk Loydu tarafından OSBDER üyelerine verilecek eğitimlerle ilgili yer tahsisi sağlayacağını ve faaliyetlerden üyelerini haberdar edeceğini, Türk Loydu?nun isim ve logosunu internet sayfalarında ve basılı materyallerinde yayınlayacağını belirtti.

Yapılan konuşmalar sonrasında, Türk Loydu Yürütme Kurulu Başkanı Mustafa Zorlu ve OSBDER Başkanı Vahit Yıldırım "Karşılıklı İşbirliği ve Çalışma Şartları Niyet Mektubu"nu imzaladı.


TÜRK LOYDU ve OSBDER İşbirliği İyi Niyet Mektubu

Türk Loydu ve OSBDER, birlikte fayda sağlayacaklarına inandıkları Uygunluk Değerlendirmesi (ürün, yönetim sistemleri, personel belgelendirmesi, muayene ve gözetim hizmetleri) ve eğitim hizmetleri konularında imzalayacakları işbirliği iyi niyet mektubu ile karşılıklı çalışma şeklini belirlenmiş bir süre içinde oluşturacaklardır. Bu süre sonunda olası projelerin kesinleşmesi ve tarafların karşılıklı mutabık kalması halinde Taraflar ayrıca proje bazlı hizmet tedarik sözleşmeleri akdetmeyi arzu etmektedirler.

Türk Loydu; Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) ve OSB?lerde faaliyet yürüten kuruluşlara işbu İşbirliği kapsamında;

?Ürün Belgelendirmesi
?Yönetim Sistemleri Belgelendirmesi (kalite, çevre, iş sağlığı ve güvenliği, bilgi güvenliği, enerji, müşteri memnuniyeti, entegre, vb.)
?Personel Belgelendirmesi (çelik kaynakçı, aluminyum kaynakçı, polietilen kaynakçı, sualtı kaynakçı belgelendirmesi)
?Muayene (endüstriyel tesisler, kimya-petro kimya tesisleri, yapılar, köprü, viyadük, spor tesisleri, stadyumlar,basınçlı kaplar, kaldırma ekipmanları vb. imalat, montaj ve periyodik kontrolleri) hizmetleri
?Gözetim (Türk Loydu?nun akredite olduğu alanlarda Ekonomi Bakanlığı?ndan almış olduğu yetki ile yükleme öncesi gözetim) hizmetleri
?Eğitim hizmetleri (Türk Loydu eğitim kataloğunda yer alan yönetim sistemleri, endüstriyel faaliyetler, lojistik, taşımacılık, denizcilik, kurumsal ve kişisel gelişim konularında eğitimlerin verilmesi)

amacıyla OSBDER ile işbirliği içinde bulunacaktır.

Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında