İstanbul
07 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

TripAdvisor Yeni Cruise Portalını Duyurdu

KARAS REKLAM
TripAdvisor Yeni Cruise Portalını Duyurdu

TripAdvisor kullanıcıları artık seyir yorumları yazabilir, en sevdikleri tatil fotoğraflarını paylaşabilir ve hatta 70.000'den fazla gemi turu içeren bir envanterden alışveriş yapabilirler.

Seyahat web sitesi, Salı günü TripAdvisor Cruises'in lansmanını duyurdu ve TripAdvisor'ın "seyir planlamasında en kapsamlı araç" dediği "Gemi-tinerary" sayfaları da dahil olmak üzere bir dizi yeni özelliği açıkladı. Araç, kullanıcıların hangi seyir için uygun olduğuna karar vermelerine yardımcı olmak için eksiksiz gemi profilleri, gezgin yorumları, fotoğraflar ve tavsiyeler sağlayacaktır.

ABD ve İngiltere'de bulunan yeni portal, kullanıcıların fiyatlarını karşılaştırmasına, yolculuklarını kabin tipine, seyahat programlarına, fiyatlarına ve diğerlerine göre sıralamasına ve filtrelemesine ve ayrıca fotoğraflarını paylaşırken yorumları okuyup yazmasına izin verecek.

TripAdvisor Başkanı Bryan Saltzburg, "Topluluğumuzun seyahat ederken en iyi seçenekleri talep ettiğini biliyoruz ve platformumuza ilham veren deniz yolculukları ekleyerek, dünyanın en büyük seyahat izleyicisine deniz gezisi getirerek genel yolcu endüstrisinin büyümesini ve sürdürmesini desteklemekten heyecan duyuyoruz" dedi.

"Cruise'ın eklenmesi, milyonlarca TripAdvisor üyesinin incelemesi ve fotoğrafları ile zengin, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğin güveniyle desteklenen bir seyahat planlama ve rezervasyonun karmaşıklığını çözmeye yardımcı olacaktır. Örneğin, kruvazör, limana uçuşlarını araştırabilir ve rezervasyon yaptırabilir. 'Gemi-tinerary' sayfalarını inceleyin, kabin seçeneklerini karşılaştırın, gezilerle ilgili kitapları ayırtın ve yorumları tek bir yerde okuyun. " dedi.

TripAdvisor, dünyanın dört bir yanındaki kruvaziyer hatlarının daha fazla yolcuya ulaşmanın bir yolu olarak yeni portalı kucakladığını söylüyor.

Princess Cruises CEO'su Pazarlama Sorumlusu Gordon Ho, “Yolculuk endüstrisi, denizde tatillerini her zamankinden daha fazla yolcuyla planlayan inanılmaz bir hızla büyüyor” diye ekledi . "TripAdvisor'da gezintinin temsil edilmesi, sektörün büyümesini tatil seçeneği olarak kabul ediyor ve dünyanın en büyük seyahat sitesinin bir parçası olarak büyük bir kitleye seyirciliği tanıtmaya yardımcı olacak. Princess Cruises'ın ödüllü seyir deneyimini tanıtmaktan büyük heyecan duyuyoruz.'' açıklamasını yaptı.

TripAdvisor, yeni portalı kruvaziyerin ayda yarım milyar kullanıcıya ulaştıracağını söyledi. Geçen yılki verilerden yola çıkarak seyahat web sitesi, kullanıcılarının neredeyse üçte birinin (yüzde 32) daha önce gezindiğini ve neredeyse yarısının (yüzde 44) seyirci olduğunu bildirdi.

TripAdvisor, önümüzdeki aylarda diğer pazarlara doğru genişlerken daha fazla seyir hattı, yolcu gemisi ve içerik eklemeyi planlıyor.

Google play

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında