Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
kongsberg

Tamer Kıran açık ara önde gidiyor

KARAS REKLAM
Tamer Kıran açık ara önde gidiyor
Hepimizin Odası Tuzla toplantısı açık açık gösterdi ki sektör tabanı Tamer Kıran'ın arkasında
Reeklam yerimiz-1
8 Nisanda yapılacak İMEAK Deniz Ticaret Odası seçimleri için Marmara, Karadeniz, Akdeniz, ve Ege'den sonra toplantıyı Tuzlada gerçekleştiren Hepimizin Odası Hareketine Tuzla'da da ilgi oldukça yoğundu.

Katılınmcıların Armatörden ziyade Denizcilik sektörünün tabanı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Tuzla da ki toplandıda konuşan Hepimizin Odası Hareketi lideri Tamer Kıran, sakin tavrı ve bilgisi ile katılımcıların bir kez daha beğenisini kazandığı görülürken, Tamer Kıranın sözleri sık sık alkışlarla kesildi.

Tamer Kıran,toplantıyı sizleri, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımızı ve bugün, bu aziz vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizi anmak için bir dakikalık saygı duruşu davet ediyorum sözleri ile başlattı.

Tamer Kıran Tuzla Toplantısında, Akdeniz ve Karadeniz’e kıyısı olan diğer ülkelerin Deniz Ticaret Odaları ve ilgili meslek örgütleriyle merkezi İstanbul’da olan ortak çalışma gruplarının bulunduğu bir birliğin kurulmasına öncülük edilecektir. Yeni binyılda yeni umutlar ve azimle yolumuza yılmadan devam etmemiz gerekliliği bizlerin bir tercihi değil, tarihin ve coğrafyanın üzerimize yüklediği bir görevdir. Hepimizin Odası Hareketi bu görevi yerine getirmek için hazırdır!"
dedikten sonra konuşmasına; "Akdeniz ve Karadeniz’e kıyısı olan diğer ülkelerin Deniz Ticaret Odaları ve ilgili meslek örgütleriyle merkezi İstanbul’da olan ortak çalışma gruplarının bulunduğu bir birliğin kurulmasına öncülük edilecektir diye devam etti.

Üyelerimizin uluslararası ticarette hukuki sorunlarının çözümüne yardımcı olmak, ülkemizde mevzuat düzenlemelerine rehberlik yapmak üzere uluslararası denizcilik hukukunda tecrübeli uzmanların da görev aldığı Mevzuat Geliştirme ve Hukuk Birimi kurulacaktır." diyerek konuşmasını sürdüren Tamer Kıran, "Oda üyelerimizin hibeler dahil kredi ve fonlardan faydalanabilmesi için, Oda merkezinde üyelerimize rehberlik yapacak Proje ve Fon Geliştirme Birimi kurulacak, bu birim kaynak araştırmaları yapacak, üyelerimizi bilgilendirecek, yol gösterecektir. " dedi.

Deniz Ticaret Odası’nın sahibi üyelerdir. Bu kaynağı sağlayanlar kaynağın nereye harcandığını görme hakkına sahiptir. Üyelerimizin ihtiyaçları dururken başka alanlara bağış adı altında kaynak aktarımı yapılmayacaktır." diyerek konuşmasını sürdüren Tamer Kıran, Her daim ulaşılabilir olacağız. Dünyanın her yerinde faaliyet gösteren üyelerimiz için 7/24 hizmet verecektir. Dünyanın herhangi bir yerinde ve herhangi bir zaman diliminde sorun yaşayan bir denizcinin aklına gelen ilk müracaat yeri Deniz Ticaret Odası olacaktır!" dedi,

 
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında