Sahil Güvenlik Komutanlığı Sürekli İşçi Alım İlanı
Sahil Güvenlik Komutanlığı, 23 Temmuz 2015 tarihinde "Sürekli İşçii Alımı" için ilan yayınladı.
Devlet Personel Başkanlığı tarafından 23 Temmuz 2015 tarihinde yayınlanan ilana göre Sahil Güvenlik Komutanlığı "Sürekli İşçi" alımı yapacak.
Başvurular 1 Ağustos 2015 tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü veya Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.
Alınacak İşçi Sayısı ve Aranan Özellikler Şu Şekilde Belirtilmektedir:
Armadör İşçisi Olarak 2 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Ulaprma Hizmetleri(Lojistik), Ahap Teknolojileri, Denizcilik, Gemi inşa, Gemi Yapimi, Güverte, Metal Teknolojisi, Endüstriyel Mekanik, Mobilya ve Dekorasyon bolumunden/alanindan mezun olmak.
Boru Tesisatçısı Gemi İşçisi Olarak 2 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Tesisat Teknolojisi, Isitma ve Sihhi Tesisat, Sihhi Tesisat, Gemi Tesisat Donatimi, Yapi Tesisat Sistemleri bolümunden / alanindan mezun olmak.
Yat-Tekne Boyacısı Olarak 2 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya Uretimi ve Uygulama), Otomotiv Boya, Boya Teknolojisi, Sanayi BoyactlIgi ve Uygulama Teknigi, Endiistriyel Boyacilik.
Elektrikçi Gemi İşçisi Olarak 1 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Montorlüğü, Yüksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endustriyel Elektrik, Endustriyel Bakim Onarim, Elektrik-Elektronik bolumunden/alanindan mezun olmak.
Elektrikçi (Genel) Olarak 1 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Elektrik Tesisatlari ve Pano Montörlüğü, Yuksek Gerilim Sistemleri), Elektrik, Endiistriyel Elektrik, Endustriyel Bakim Onarim, Elektrik-Elektronik bolumundentalanindan mezun olmak.
Elektronik Teknisyeni Olarak 4 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi (Goruntü ve Ses Sistemleri, Haberleşme Sistemleri), Elektronik, Gemi Elektronigi ve Haberleşme, Endustriyel Elektronik, Endustriyel Bakim Onarim, Elektrik-Elektronik, Telekominikasyon, Endustriyel Otomasyon Teknolojileri bölumunden / alanindan mezun olmak.
Hidrolikçi Gemi Olarak 3 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Hidrolik - Pnomatik, Hidrolik ve Pnomatik Teknolojileri, Otomatik Kumanda, Mikroteknik, Kontrol ve Enstrumantasyon Teknolojisi, Mekatronik bölumünden / alanindan mezun olmak.
Makine Teknisyeni Olarak 12 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Makine Teknolojisi (Makine Bakim Onarim), Motor, Gemi Makineleri, Makine bolumundenialanindan mezun olmak.
Tekne Ustası Polyester Olarak 2 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Gemi Inca, Gemi Yapimi, Tekne ve Yat Yapimi, Plastik Teknolojisi bolumunden / alanindan mezun olmak.
Raspacı Gemi İşçisi Olarak 1 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Kimya Teknolojisi (Boya Uretimi ye Uygulama), Boya Teknolojisi, Sanayi Boyaciligi ve Uygulama Teknigi, Metal Teknolojisi bolumundentalanindan mezun olmak.
Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni 2 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Tesisat Teknoloji ve Iklimlendirme (Sogutma Sistemleri, Iklimlendirme Sistemleri), Sogutma ve Iklimlendirme, Klima Sistemleri ve Merkezi Iklimlendirme Sistemleri bolumunden/alanindan mezun olmak.
Tesviyeci Olarak 4 kişi: Mesleki egitim veren liselerin Tesviye, Makine Teknolojisi, Makine, Kalip, Endustriyel Mekanik, Bilgisayarli Numerik Kontrol, Mekatronik bolumunden/alanindan mezun olmak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.