Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
viking yabancı

KOSTER İftarda buluşturdu

KARAS REKLAM
KOSTER İftarda buluşturdu
Denizcilik sektörünü verdiği iftarda buluşturan KOSTER, yaşanan krize rağmen ümitlerini kaybetmediklerini açıklad
Reeklam yerimiz-1
KOSDER Armatörleri ve İşletmecileri Derneği, üyelerini Cevahir Otel Asia’da verdiği iftarda bir araya getirdi. Denizcilik camiasının kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya geldiği iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

İftar yemeğine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Denizcilik Müsteşar yardımcısı Suat Hayri Aka, UDH Bakanlığı Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli,  UDH Bakanlığı Tersane ve Deniz Yapıları İşletmeleri Genel Müdürü Hızır Reis Deniz, TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı A.Bedri İnce, Armatörler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Yücel, İstanbul Liman Başkanı Muhammet Erdoğan, Türkiye Denizcilik Federasyonu Başkanı Erkan Dereli, GEMİMO Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın, Karadeniz Armatörleri Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Can, Beykoz Denizcilik Mezunları Derneği Başkanı, Türk Loydu Yönetim Kurulu Başkanı  Cem Melikoğlu, Sabi Gökçen Hava Yolları İşletmesi Genel Müdürü Hasan Naiboğlu, GESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökalp, Türk Uzakyol Gemi Kaptanı Derneği Başkanı Birol Bayraktar, GMO Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Uygur, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Oğuz Salim Söğüt, GYİD Yönetim Kurlu Başkanı A.Deniz Eraydın katıldı.

Denizcilik Müsteşarlığı ve  siyasetçi ve iş dünyasının da katıldığı iftar sonrası bir konuşma yapan Dernek Başkanı Başkanı Salih  Zeki Çakır, vatanı için canlarını feda eden şehitlerimizi  bir kez daha rahmetle andıklarını söyledi. “Bu toplantıları yapabiliyorsak iş, aş üretebiliyorsak bunu şehitlerimize borçluyuz” diyen Çakır konuşmasına şöyle devam etti: “Denizcilerimiz malumunuz çok çok zor günler geçirmekte, uzun yıllarda elde edilen kazanımlar krizlerin etkisiyle tükenmekte  ve pek çok firma borç sarmalı içinde ayakta kalma mücadelesi vermektedir.  Bütün bu olumsuzluklara rağmen Karadeniz ve Akdeniz havzasını Türklerin kontrol ettiği toplam bölge prosedürünün yüzde 32’lik bölümünü Türk firmalarının kontrol ettiğini de unutmamak gerekir. Bu başarının da taktir edilmesi gerekir” denizcilerin pek çok sorunu olduğunu  ancak ümitlerini koruduklarını kaydeden Çakır, “İyimseriz çünkü ümit var olma sebebi,  denizi seven denizciyi destekleyen dostlarımız var hükümetin en alt ve en üst kademelerinden bürokrasilerden destekleyen arkadaşlarımız var. Bu süreci sektör olarak bu avantajlı durumu bu süreçte  çok iyi değerlendirmemiz gerekir. Bunun içinde el birliği birlik beraberlik içinde çalışmamız, fizibiliteler yapmamamız gerekir” dedi.
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında