Reklamı Geç
41ci yılımız deniz ticaret
A.S.P.
İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
RUS kongre ilanı

Kasırga Teksas'ın Limanlarını Kapatdı


KARAS REKLAM
Kasırga Teksas'ın Limanlarını Kapatdı
Teksas'ın en büyük limanları, Beryl Kasırgası'nın şiddetlenmesi nedeniyle Pazar günü faaliyetlerini ve gemi trafiğini kapattı.
deni ticaaret 41 kutluyor

Bazı büyük limanlar liman faaliyetlerini kapatacaklarını duyururken, bazıları da tüm gemi hareketleri ve kargo operasyonlarının kısıtlandığını duyurdu.

Beryl nedeniyle Galveston Limanı ve liman operasyonları Pazartesi günü kapalı kaldı.

Liman, "Fırtına dalgası ve yağmur nedeniyle oluşan su baskını, liman kompleksinin içinde ve çevresinde erişimi engelliyor ve yolları tıkıyor. Elektrik kesik kalmaya devam ediyor. Koşullar uygun olduğunda, limanı yeniden açmak için değerlendirmeler yapılacak" dedi.

Liman, pazartesi gününe kadar sürecek sel ve şiddetli rüzgarlara karşı liman kiracılarına ve çalışanlarına faaliyetlerini durdurmaları ve tesisleri boşaltmaları uyarısında bulundu.

Houston limanı Pazartesi günü terminal operasyonlarını kapattığını ve Çarşamba operasyonları için bir güncelleme göndereceğini söyledi. "Beklenen hava koşulları nedeniyle, tüm Port Houston tesisleri 8 Temmuz Pazartesi günü kapalı olacak."

Port Houston açıklamasında, "Tüm Port Houston terminalleri Salı 9 Temmuz'da kapalı kalacak. Bu öğleden sonra ve yarın hasarı değerlendirmeye ve onarmaya devam edeceğiz ve Çarşamba günü operasyonlar için bir güncelleme göndereceğiz" ifadeleri yer aldı.

Corpus Christi Limanı, Beryl Kasırgası'nın Coastal Bend bölgesi ve çevresinde olası etki senaryolarını izlemeye devam ediyor.

Cumartesi günü "tüm gemi hareketleri ve kargo operasyonlarının kısıtlandığını" duyurdu.

Corpus Christi liman personeli etkileri değerlendirmeye devam ediyor; ancak önemli bir etki bildirilmedi.

Acil durum operasyon merkezi, güvenlik komuta merkezi ve liman başkanlığı da dahil olmak üzere liman tesisleri kesintisiz olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Corpus Christi Limanı, liman ofislerinin normal operasyonlar için planlandığı gibi 9 Temmuz'da açılacağını duyurdu.

ABD Sahil Güvenlik, halkı eyalet ve yerel acil durum yöneticilerinin talimatlarına uymaya çağırıyor.

Doğu Teksas'ta Beryl Kasırgası'nın etkilerine yanıt olarak, sahil güvenlik kasırganın vurduğu bölgelerde ihtiyaç duyulan yaşam kurtarma desteğini sağlıyor ve limanların ve su yollarının yeniden açılmasını desteklemek için deniz ulaşım sistemindeki etkileri değerlendirmeye başladı.

Beryl, Houston ve çevresindeki bölgelere önemli su baskınları getirdi. NOAA Ulusal Hava Durumu Servisi, "Seyahat etmeniz gerekiyorsa, tabelalar olmasa bile su basmış yollardan kaçınmayı unutmayın - geri dönün, boğulmayın" uyarısında bulundu.

NOAA, Beryl'in Pazartesi öğleden sonra doğu Teksas'tan kuzeydoğuya doğru istikrarlı bir şekilde hareket etmesinin, Salı günü Arkansas'ı geçmesinin, Salı gecesi Aşağı Ohio Vadisi'ne girmesinin ve Çarşamba günü Aşağı Büyük Göller'e ulaşmasının beklendiğini bildirdi.

Beryl'le ilişkili rüzgar hızları Meksika Körfezi'nden uzaklaştıkça zayıflamaya devam edecek olsa da fırtına kuzeydoğuya doğru ilerledikçe yoğun yağış üretmeye devam edecek.

NOAA Ulusal Hava Durumu Servisi tahmininde, "Önümüzdeki iki gün boyunca Beryl'in güzergahı boyunca ve kuzeydoğusunda yaygın yoğun yağışlar bekleniyor. Kuzeydoğu Teksas'tan başlayarak Arkansas'ın büyük bir bölümünde, güneydoğu Missouri'de, orta kesimden güney Illinois'e, Indiana'ya, kuzeybatı Ohio'dan Michigan'ın LP'sinin güney kısımlarına kadar toplam yağış miktarı 2-5 inç olacak." dedi.

RUS 1

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-

Deniz ticaret41 yasında