Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

Kaptanlar ve Firmaları Buluşturuyor

KARAS REKLAM
Türkiye Yat Kaptanları Derneği tarafından bu yıl 2. si düzenlenen T.Y.K.D. Yachting Sector etkinliği 14-16 Ocak tarihleri arasında Maltepe Elite World Asia Hotel’de gerçekleştirildi.
Reeklam yerimiz-1

Yat sektöründe çalışan kaptanların, sektördeki firmalar ile bağlantılarını güçlendirmek amacıyla düzenlen organizasyonda, sektörün sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı seminerler, ülkemizde üretilen yatlar hakkında bilgiler sunuldu.

T.Y.K.D Yachting Sector etkinliği programı kapsamında 14 Ocak Salı günü tersane ziyaretleri gerçekleştirildi. Diğer günlerde ise yat sektöründe çalışan kaptanlar ve sektördeki firmalar ile bağlantılarını güçlendirmek amacıyla yüz yüze kısa toplantılar yapıldı.

T.Y.K.D Yönetim Kurulu Başkanı Öksüz: ''Seneye hedef 70 firma, 200 kaptan''

Türkiye Yat Kaptanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Öksüz, bu yıl 2. si düzenlenen T.Y.K.D Yachting Sector etkinliği hakkında konuştu; '' Yacthting Sector etkinliği sektörümüzdeki ilgili firmalarla, katılımcı firmalarla, kaptanların buluşması adı altında düzenlemiş olduğumuz bir organizasyon. Şu an içeride 48 tane firma, 120 tane de kaptanımız mevcut. Hoş bir ortamda, sıcak bir ortamda, rahat bir ortamda birbirleriyle buluşmalarına aracılık ediyoruz. Bu sene Yacthting Sector etkinliğinin 2. sini düzenliyoruz. 2019’u çok başarılı geçirmiştik, 2020 ondan daha başarılı oldu ve her sene bu organizasyonu düzenleyeceğiz.
 
Geçen sene bu etkinliği ilk defa organize etmiştik. Biraz endişelerimiz vardı ama ona rağmen 30 tane firmayla yaptık, bu sene firma sayısı 48, kaptan sayısı 120. Geçen sene de kaptan sayısı düşüktü. Geçen sene zaman açısından da ters bir zamanda yapmıştık. Bu sene ocak ayına aldık onun bereketini görüyoruz. Önümüzdeki senelerde tekrar bu etkinliği yapmayı düşünüyoruz. Her sene büyüyor. Seneye herhalde hedef 70 firma, 200 kaptan, devam edeceğiz.'' dedi.

Etkinlik hakkında görüşlerini aldığımız Türkiye Yat Kaptanları Derneği üyesi Kpt. Oğuz Gör; '' Bu organizasyon firmalar ile kaptanların birebir görüşmesini sağlıyor. Normalde fuarlara gidersiniz, fuarlarda firmaların standları vardır onları gezersiniz, ayak üstü bir şeyler konuşulur ancak kaptanlara ya da esas işi yapacak firmaya yönlendirecek insanlarla iletişime geçemezsiniz. Biz burada birebir görüşmeler düzenliyoruz. Direkt herkesi çıkartıyoruz, aradan o gürültüyü, kalabalığı hepsini atıyoruz. Misafirler, kaptanlar ve firmalar birebir görüşme sağlıyor.

Dün etkinlik programı kapsamında tersane ziyaretleri de gerçekleştirdik. Ses Yatçılık'tan başladık, Sefer YILDIRIM’ın tersanesi...iki tane tersanesi mevcut, biri Tuzla’nın yukarısında diğeri de aşağıda.Viaport Marine’yi gezdik. 

Bu sene katılımı tam olarak ikiye katladık. Şu an katılım sağlayan 170 tane kaptan var . Günlük olaraktan gelecekler dahil değil buna, onlar da gelince bu sayı 200’ü geçiyor. Çok iyi bir rakam bence. Önümüzdeki sene inşallah 250 kaptan ve 80 kadar firma bekliyoruz. Bu sene 55 kadar firma katıldı. İnşallah seneye daha büyük bir rakama ulaşırız, daha çok insana ulaşırız, daha çok insana yardımcı olmaya çalışırız.'' diye konuştu.

 

  

Google play

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında