Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

Kalkavan'dan, Çakır'a Sert Çıkışlar

KARAS REKLAM
Kalkavan'dan, Çakır'a Sert Çıkışlar
Deniz Ticaret Odası'nın seçimlerden önceki son toplantısında konuşan Başkan Metin Kalkavan, rakibi Salih Zeki Çakır'a sert sözlerle yüklendi.
Reeklam yerimiz-1
İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın (DTO) olağan meclis toplantısına Başkan Metin Kalkavan'ın Çakır'a dönük sert sözleri damgasını vurdu. Kürsüde ilk konuışmasında odanın gündemi ve çalışmalarından bahseden Kalkavan, yapılan konuşmaların ardından ikinci kez kürsüye geldi. Kalkavan burada, ?Sonuçta aday olduğunuz yere gelip konuşmak zorundasınız en azından bir aydır heryerde konuştuklarına cevap vermek için bile olsa konuşmak zorundayım? diyerek üstü kapalı şekilde Çakır'ın toplantıya gelmemesini eleştirdi.

Kalkavan geçtiğimiz günlerde Salih Zeki Çakır'ı desteklediğini açıklayan TÜRKLİM yönetimine de eleştirilerde bulundu. ?Velev ki tuttuğunuz taraf kazanamadı. Ne yapacaksınız? 10 Mayıs'ta kurumları karşı karşıya mı getireceksiniz?? diyen Kalkavan, kendilerinin hiçbir kurumdan böyle bir destek istemediklerini vurguladı.

?Biz bunları hak etmiyoruz?

Çakır ve ekibine ?dürüstçe yarışmayı beceremiyorlar? diyerek suçlamada bulunan Kalkavan, ?Piri Reis Üniversitesi'ndeki vitrifiyen işleri için 700 TL'ye İtalya'dan malzeme getiriyormuşuz. 'Neden 50 TL'ye Türkiye'dne almıyorsunuz?' diye soruyorlar. Üstat Rıdvan Bey'e sorduk. 'Vitrifiye alındı mı? İhale yapıldı mı?' diye. 'Hayır' dedi. İhalede; Eczacıbaşı, Çanakkale Seramik, vs. vardı. Daha vitrifiye de alınmadı. Bunlar bizi üzdüğü gibi hırslandırıyor da. Ben 20 - 25 kişiyi tehdit etmişim. Dezenfarmasyon böyle işte. Benim için hiç kimse böyle bir şey söyledi diyemez.? şeklinde konuştu.

Piri Reis Üniversitesi'nin odanın tarihindeki gelmiş geçmiş en büyük proje olduğunu vurgulayan Kalkavan, kendisinin 100 milyon şahsi kefaletinin olduğunu ifade etti.

?Odada bana ulaşamayan var mı??

Çakır'ın geçtiğimiz cumartesi günü sektörle buluşma toplantısında özellikle vurguladığı 'ulaşılabilir yönetim anlayışı' sözlerineeleştiride bulunan Kalkavan, kendisinin de her zaman ulaşılabilir olduğunu, isteyen varsa 24 ulaşmaları için telefonunu verebileceğini belirtti.

?Seçim için odanın kaynaklarını kullanmayız? diyen Başkan Kalkavan, bu sezonun Piri Reis Üniversitesi için en ağır sezon olduğunu ifade etti. Üniversitenin 70-80 milyon dolarlık bir proje olduğunun altını çizen Kalkavan, eğitim için bundan daha fazlasını da kullanacaklarını ifade etti.

Çakır'ın eşitlik üzerindeki sözlerine Pii Reis Üniversitesi üzerinden cevap veren Kalkavan, 100 milyona imza attığını, bu yüzden eşit davranmasının söz konusu olmayacağını söyledi.



Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında