Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
20 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
kongsberg

İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi 2. Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

KARAS REKLAM
İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi 2. Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi
İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi Meclis Toplantısı’nı Aliağa Ticaret Odası Seminer Salonu’nda gerçekleştirdi. Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek: “Beraber güzel işler yapacağız" dedi.
Reeklam yerimiz-1
İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi 2. Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Aliağa Ticaret Odası Mevlüt Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rıfkı Kulaksız, 9 Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prf. Dr. Ali Deveci, yönetici ve üyeler katılım gösterdi.

Toplantı 1 sayılı meclis toplantı tutanaklarının oylanmasıyla başladı. Meclis tutanaklarının oy çokluğuyla kabul edilmesinin ardından Aliağa Deniz Ticaret Odası Başkanı Adem Şimşek konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Şimşek, “Bizler genç bir ekibiz. Aliağamızın sorunlarını Aliağa Deniz Ticaret Odası olarak çözmeye çalışacağız. Yaklaşık üç buçuk seneden beri üzerinde çok çalıştığımız sonunda mutlu sona ulaştığımız deniz sektörünün Aliağa’da kurulmasını sağladık.

Aliağa bugün denizcilik sektöründe Türkiye’de büyüyen ikinci liman şehri. Bunun yanında 17 tane limanı geçen sene 56 milyon ton bir yükü elleçlenmesiyle beraber ülkemize çok ciddi bir katma değeri olan bir ilçede yaşıyoruz. 5 bin 200 tane geminin giriş yaptığı Aliağa Limanlarına ve bunun yanında büyüyen Türkiye ekonomisine bir katkı sağlayan liman şehriyiz. Allah nasip ederse bununla beraber çok daha güzel işler yapacağız.

Tabi ki yapacağımız çok iş var. Bölgesel olarak Eski Foça, Ayvalık, Dikili, Çandarlı, Menemen ve Bergama olmak üzere buradaki ilçelerimizin denizcilikle olan üyelerimizi Aliağa Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi’nde toparladık. Yaklaşık 150 tane üyemiz var.

Deniz turizmi de olmak üzere Ayvalık’ta bir marinamız, Yeni Foça’da kısa bir zaman içerisinde bitmesi gereken bir marinamız olacak. Bunun yanında projeleri daha devam eden devletimizin üzerinde çalıştığı Çandarlı Limanı ve Yeni Şakran Marina projesi gündemde. Ülkedeki ekonomik sebeplerden dolayı durdurulmuş projeler var.

Şunu biliyoruz ki biz bunun üstesinden geleceğiz. Aliağamıza Deniz Ticaret Odası kurulduğu zaman içerisinde emeği geçen herkese bütün denizci kardeşlerime ve bürokrat olarak bize gerçekten ilk günden bu güne kadar hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen denizci bürokratlarımıza sevgili başkanımız Tamer Kıran ve ekibine Aliağa Denizcileri olarak buradan bir kere daha şükranlarımı gönderiyorum. Sevgi ve saygılarımla.” diyerek sözlerini tamamladı.
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında