A.S.P.
Ä°stanbul
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
viking yabancı

Gulf Craft'ın yeni ortagı Dubai


KARAS REKLAM
Gulf Craft'ın yeni ortagı Dubai
Gulf Craft, yeni satın alınan yatların kayıt işlemlerini kolaylaştırmak için Dubai Denizcilik Otoritesi ile ortaklık kurdu
deni ticaaret 41 kutluyor

BAE merkezli tersane Gulf Craft, Gulf Craft alıcıları için deniz aracı kayıt ve lisanslama süreçlerini kolaylaÅŸtırmak amacıyla Dubai Denizcilik Otoritesi Limanlar, Gümrük ve Serbest Bölge Kurumu ile bir anlaÅŸma imzaladı. 

Limanlar, Gümrükler ve Serbest Bölge Åžirketi'ndeki Dubai Denizcilik Otoritesi, müşteriler için deniz taşıtı kayıt hizmetleriyle ilgili prosedürleri kolaylaÅŸtırmak amacıyla Gulf Craft ile stratejik bir ortaklık anlaÅŸması imzaladı . AnlaÅŸma, Dubai Denizcilik Otoritesi adına Dubai Denizcilik Otoritesi Ä°cra Direktörü Åžeyh Dr. Saeed bin Ahmed bin Khalifa Al Maktoum ve Gulf Craft adına Genel Müdür Yardımcısı Abeer AlShaali tarafından imzalandı.

Anlaşmaya göre, her iki taraf, Dubai'de deniz taşıtlarının kayıt altına alınması ve lisanslandırılması prosedürlerinin gerçekleştirildiği birleşik bir platform kurmak için iş birliği yaparak bu alandaki ortak çabaları artırmayı hedefliyor. Bu, müşterilerin Gulf Craft satış noktalarından deniz taşıtları satın almalarına ve bunları doğrudan Dubai Denizcilik Otoritesi'nin elektronik sistemi aracılığıyla, imzalanan anlaşmanın yasal çerçevesi tarafından yönetilen şekilde kaydetmelerine olanak sağlıyor.

Åžeyh Said , Dubai Denizcilik Otoritesi'nin Ã¶zel sektörle stratejik ortaklıkları geliÅŸtirmeyi amaçlayan çabaları yoÄŸunlaÅŸtırma vizyonu ve stratejisine göre , Gulf Craft ile anlaÅŸmanın imzalanmasının , müşteriler için prosedürleri kolaylaÅŸtırmaya yönelik hükümet direktiflerinin elde edilmesine katkıda bulunduÄŸunu vurguladı. Bu, BAE BaÅŸkan Yardımcısı ve BaÅŸbakanı ve Dubai Hükümdarı Majesteleri Åžeyh Muhammed bin RaÅŸid El Maktum'un Dubai hükümetiyle iÅŸ yapan her bireye en iyi deneyimi saÄŸlama direktifleriyle uyumludur. Åžeyh Said, Dubai Denizcilik Otoritesi'nin Dubai'de faaliyet gösteren deniz araçları için lisans düzenlemesine iliÅŸkin Otorite direktiflerini yerine getirmek için ortaklarla yakın bir ÅŸekilde iÅŸbirliÄŸi yapma taahhüdünü vurguladı. Bu, tüm ilgili kuruluÅŸlar arasındaki iÅŸbirliÄŸini artırarak ve gerekli tüm kabiliyetleri ve mekanizmaları destekleyerek yapılır. Deniz aracının tüm onaylı teknik özelliklerine uyumun doÄŸrulanmasının ardından amaç, kullanıcılarının güvenliÄŸini garanti altına almak için standartlara, gerekliliklere ve düzenlemelere uyumu saÄŸlamaktır.

Gulf Craft Genel Müdür Yardımcısı Abeer AlShaali ise Dubai Denizcilik Otoritesi ile imzalanan mutabakat zaptının, müşterilerin memnuniyetini saÄŸlarken aynı zamanda zamandan ve emekten tasarruf etmeyi hedefleyerek, kayıt, lisanslama ve teftiÅŸ gibi deniz taşıtlarıyla ilgili prosedürleri iyileÅŸtirmeyi ve kolaylaÅŸtırmayı amaçladığını belirtti.

Abeer AlShaali, Dubai Denizcilik Otoritesi'nin prosedürleri kolaylaştırma ve Gulf Craft'ı kendi adına hizmeti sağlamak üzere ortak olarak seçme, süreci basitleştirme ve doğrudan satış noktasından tamamlama çabalarını övdü. Bu ortaklığın Dubai'nin denizcilik sektörünün çekiciliğini artıracağını ve onu deniz yolcuları için tercih edilen bir destinasyon haline getireceğini ifade etti. Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan süperyat üreticisi Gulf Craft, Majesty Yachts, Nomad, Oryx ve SilverCraft markaları altında 9,4 ila 47 metre uzunluğunda lüks yatlar üretiyor.

Gulf Craft Yatlarının Tarihi

Lüks yat üreticisi Gulf Craft, 1982 yılında BAE'nin Ajman kentinde kuruldu. Åžirket, küçük fiberglas tekneler ve balıkçı tekneleri üreterek iÅŸe baÅŸladı ancak 1992 yılında Gulf Craft, Adora 53 motor yat üreticisinin lansmanıyla lüks yat pazarına girdi. Lüks yat üreticisi Gulf Craft, 1997 yılında 26M Majesty 86'yı piyasaya sürdü  ve baÅŸarısının üzerine 2003 yılında lüks yat ve süperyat bölümü Majesty Yachts'ı açtı. 2010 yılına kadar lüks yat üreticisi Gulf Craft, 30 metreden uzun 18 süperyatı 4 kıtaya teslim etti. Günümüzde lüks yat üreticisi Gulf Craft, BAE'de dört yeni yat üretim ve servis tersanesi ve Maldivler'de bir tersane iÅŸletiyor ve yılda 500 gemi üretme kapasitesine sahip olduÄŸunu bildiriyor. Tek başına süperyat bölümü Majesty Yachts, Ocak 2015'te bir haftada üç süperyatı denize indirdi.

 
RUS 1

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDÄ°M
  • 0
    ALKIÅž
  • 0
    KOMÄ°K
  • 0
    Ä°NANILMAZ
  • 0
    ÃœZGÃœN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

BaÅŸka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI

casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-

Deniz ticaret41 yasında