Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
21 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
viking yabancı

Eğitim Başlıyor, dolandırıcılar iş başında

KARAS REKLAM
Eğitim Başlıyor, dolandırıcılar iş başında
Sizi Gemi adamı yapalım diyen dolandırıcılar, iş garantili kurslarımız var diye gazetelere ilan veriyorlar
Reeklam yerimiz-1
İşsizliğin büyük boyutlara ulaştığı son günlerde, umut tacirleri şimdi de iş bulmak için çabalayan vatandaşlarımıza gelin sizi gemi adamı yapalım. Kurslarımıza katılın. Kurslarımız iş garantilidir, şeklinde gazetelere ilanlar vermeye başladı. Hatta bazıları noter onaylı iş bulma vaadinde bile bulunuyor.

Kişi başı 1500 ile 2500 Dolar arasında maaş garantisi veren umut tacirleri vatandaşları dolandırmak için her yola başvuruyor. Kimi kursiyelere pansiyon garantisi verirken kimide noterden onaylı iş garantisi taahhüdünde bulunduğunu söylüyor.

İşte gazete ilanlarından sizler için derlediğimiz bazı ilanlar:

Sü- Denizcilik; Hizmet satın aldığımız işletmelerde çalıştırılmak üzere, MEB?na bağlı müşteşarlık onaylı, kurs kayıtlarımız başlamıştır. Uluslararası yolcu gemileri, yük ve kargo gemilerinde çalışacak, vasıflı, vasıfsız bay/bayan personeller alınacaktır. Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kursiyerlerimize iş teminatı tarafımızdan sağlanacaktır.

Ye Denizcilik Şirketler Grubu; Gemiler?de 13 yıllık tecrübemizle Uluslararası yük&yolcu gemilerinde bay-bayan hizmet satın aldığımız işletmelerde çalıştırılmak üzere, vasıflı-vasıfsız personeller alınacaktır. MEB?na bağlı müşteşarlık onaylı kurs kayıtlarımız başlamıştır. Acemi personeller için kendi bünyemizde okulumuz mevcuttur.

E Denizcilik; Uluslararası yurtiçi gemilere, yatlara 1500TL-2500 TL/USD maaşla vasıflı, vasıfsız personeller alınacaktır. En kaliteli eğitim, en üstün başarı, en uygun fiyat-taksit avantajlarımızla, MEB& Denizcilik müşteşarlığı onaylı, hizmet satın aldığımız işletmelerde, iş teminatlı Gemi Adamı kurs kayıtlarımız başlamıştır.

A Denizcilik; Uluslararası yurt içi gemilere 1.500 TL-2.700 TL/USD maaş+ssk+ tüm sosyal haklarla vasıflı/vasıfsız personeller alınacaktır. Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Başvurularınız sözleşmeli iş garantisiyle alınır. Hizmet satın aldığımız işletmelerde istihdam sağlanır.

Y Denizcilik; hizmet satın aldığımız işletmelerde çalıştırılmak üzere, Uluslararası yolcu, yük gemisi ve yatlarda çalışacak, tüm sosyal haklarla , vasıflı/vasıfsız personeller alınacaktır. Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kursiyerlerimize iş teminatı sağlanacaktır.

U Denizcilik:  Uluslararası yurtiçi gemilere 1.500TL-2.500TL/USD maaş+tüm sosyal haklarla personeller alınacaktır. MEB-Denizcilik müşteşarlığı onaylı, gemi adamı yetiştirme kursumuzun kayıtları başlamıştır. Mezunlarımıza hizmet satın aldığımız işletmelerde istihdam garantisi verilmektedir.

P R Denizcilik; Hizmet satın aldığımız işletmeler?de çalıştırılmak üzere, Uluslararası yolcu, yük ve kargo gemilerinde çalışacak, vasıflı/vasıfsız bay/bayan personeller alınacaktır. Kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kursiyerlerimize iş teminatı sağlanacaktır.

Ş Denizcilik; MEB Denizcilik müşteşarlığı onaylı, gemi adamları yetiştirme kursu, kurs kayıtlarımız başlamıştır. Uluslararası gemilere elemanlar aranmaktadır. Kursiyerlerimize hizmet satın aldığımız işletmelerde noter tasdikli iş garantisi sağlanmaktadır. Pansiyonumuz mevcuttur. Noter onaylı iş garantisi sağlanmayan firmalara itibar etmeyiniz. İstanbul Şube;

T Denizcilik:
Uluslararası, yurt içi yük ve yolcu gemilerine, Turistik yatlara, en az ilkokul mezunu vasıflı/vasıfsız personeller alınacaktır. Maaş; 1.500TL-2.500 TL/USD. Kursiyerlerimize hizmet satın aldığımız işletmelerde iş garantisi verilir. Kurs kayıtlarımız başlamıştır

Bu ilanlara aldanan vatandaşlar ayda 2500 dolar maaş alabilme umuduyla köydeki evini, annesinin, eşinin kolundaki bileziği satıp son bir umutla koşuyorlar ama ne var ki hepsinin sonu hüsran oluyor. Ellerinde kalan son bir kaç kuruşu da bu umut tacirlerine kaptırmış oluyorlar.

Denizcilk sektöründe yıllardır gemi adamı yetiştiren ciddi kurumlar ise özellikle iş garantisi veren ilanlara aldanmasınlar, en azından liman başkanlıklarına baş vurup bu kursların ciddi olup olmadığını öğrensinler diye konuştular



Google play

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında