Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
kongsberg

ECA Titanik'e Dalış Sözünü Tutacak mı?

KARAS REKLAM
ECA Titanik'e Dalış Sözünü Tutacak mı?
?E.C.A. İle Keşfet? projesi kapsamında 40 bin kişi arasından seçilen Engin Güneysu'nun 7 Ağustos'ta yapılması beklenen Titanik'e dalışı hala gerçekleşmedi.
Reeklam yerimiz-1
Elginkan Holding bünyesindeki E.C.A.; Facebook üzerindeki sayfasını takip eden yaklaşık 40 bin kişi arasından seçilen bir kişiyi Titanic batığına dalış için göndereceğini duyurmuştu. Nisan ayında başlayan heyecanlı bekleyiş 5 Haziran'da sona ermiş ve E.C.A; 12 Temmuz 2012 tarihinde Ortaköy The House Cafe'de bir basın toplantısı gerçekleştirmişti. Toplantıya Elginkan Topluluğu İdari Meclisi Üyesi ve EMAS Genel Müdürü Cahit Köse ile ?E.C.A. İle Keşfet? kampanyasının talihlisi olarak, 7 Ağustos tarihinde Titanic batığına dalış yapmak üzere yola çıkacak talihli Engin Güneysu katılmıştı.

Serbest fotoğrafçılık yapan Engin Güneysu; uzun bir gemi yolculuğu ve yoğun dalış eğitiminin ardından özel bir denizaltı ile 3 bin metre denizin dibindeki Titanik batığına yanında istediği bir arkadaşı ile inerek özel bir Titanik macerası yaşayacaktı. ?E.C.A. ile Keşfet? iletişim platformu ile 30 yaşın altındaki genç nüfusu hedefleyen E.C.A. ise genç hedef kitle üzerindeki marka bilinirliliğini arttırmayı amaçlıyordu. Ancak, Güneysu tarafından 7 Ağustos 2012 tarihinde yapılması beklenen Titanic batığına dalış verilen tarihin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hala gerçekleşmedi.


Engin Güneysu

Rusya, Denizaltıların Kullanımını Durdurdu

Deniz Ticaret Gazetesi olarak; E.C.A'nın National Geographic Channel ile ortaklaşa yürüttüğü kampanyanın neticesi için E.C.A.'dan bilgi almak istedik ancak sorularımızı yanıtlayacak herhangi bir muhatap bulamadık. E.C.A.'nın cevapsız bıraktığı sorularımızı Fox International Channels Türkiye'ye yönelttik.

Fox International Channels Türkiye yetkililerinin henüz gerçekleşmeyen Titanic dalışına dair açıklaması şöyle oldu:

?National Geographic Channel?ın ECA ile ortaklaşa yürrütüğü kampanya neticesinde bu yıl Titanic?in batışının 100. Yılı nedeniyle kanalda yayınlanan Titanic belgesellerinin sponsoru oldu. Sponsorluk kapsamında MPİ izni ve kontrolleri ile düzenlenen online yarışma neticesinde 100 yıldır dünyanın en büyük gizemi olarak ününü koruyan Titanic Batığı?na bir talihli dalmaya hak kazandı.

Bu yıl ağustos ayında gerçekleşecek olan dalış, dalışı gerçekleştirecek olan ve Rus hükümetine ait MIR I ve MIR II adlı denizaltıların Rus hükümeti tarafından geçici süreliğine kullanımının durdurulması sebebiyle önümüzdeki yıla ertelenmiştir. Önümüzdeki yıl Temmuz ayında düzenlenecek dalış ile ilgili kesin tarih kasım ayında belirlenecektir.?


MIR I Denizaltısı

E.C.A'nın, Titanik batığına dalış yapacak Engin Güneysu ile gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından henüz gerçekleşmeyen dalış için basına gerekli açıklamayı yapmaması akıllara ?E.C.A. blöf mü yapıyor?? düşüncesini getirdi. En çok merak edilen konu ise; 40 bin kişi arasından seçilen Engin Güneysu'nun beklenen dalışı yapıp yapamayacağı...

Eğer dalış gerçekleşmezse Milli Piyango İdaresi sözleşmesine göre; E.C.A. talihli Güneysu'ya ödülün bedelini ödemek zorunda kalacak.



Filiz YÜKSEL / Deniz Ticaret Gazetesi
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında