Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
kongsberg

Dikkati çeken o isim, Fatma Tuba Yazıcı

KARAS REKLAM
Dikkati çeken o isim, Fatma Tuba Yazıcı
Forbes'in en zengin Türk listesinde en dikkat çeken isim ise gizemli milyarder Fatma Tuba Yazıcı oldu.
Reeklam yerimiz-1
Forbes dergisinin her yıl yayınladığı en zengi Türk listesi güncellendi. Türkiye'nin en zengin 100 ismi Forbes dergisi tarafından açıklandı. Bu listeye göre Türkiye'nin en zengin adamı Murat Ülker oldu. Türkiye'nin en zengin Türkler listesinin ikinci sırasını ise Erman Ilıcak oldu. Forbes'in en zengin Türk listesinde en dikkat çeken isim ise gizemli milyarder Fatma Tuba Yazıcı oldu. Peki ya Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

FATMA TUBA YAZICI KİMDİR?
Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. İnşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı 1973 yılında doğdu. 36 yaşındayken eşi Recep Sami Yazıcı’yı kaybeden Fatma Tuba Yazıcı ana iş kolu demir çelik olan Diler Holding’i daha da ileriye taşıyan bir kadın patrondur.

DİLER HOLDİNG
1949 yılında kurulan Diler Holding, kendi bünyesinde barınan yan kuruluşları ile birlikte, aktif olarak çelik üretimi (karbon ve alaşımlı), dış ticaret, enerji, deniz nakliyesi, liman işletmeciliği, madencilik, banka ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir. Devletin sahip olduğu ilk yüksek fırınlı haddehane olma özelliğini taşıyan tesisleri, 1939 yılında Karadeniz bölgesinde bulunan Karabük’te üretime başlamıştır.1984 yılında kurulan Diler Dış Ticaret firması, grup ürünlerinin uluslararası pazarda tanıtımını amaçlamıstır.

1985 yılından itibaren, uluslararası ticarette gösterilen muazzam başarı, grubun ana faaliyet dalı olan demir çelik üretimindeki kapasite artışına olanak sağlamak ile birlikte başka sektörler olan bankacılık, deniz taşımacılıgı ve turizm alanlarına da yönelmesine imkan sağlamıştır. Bugün itibari ile, Diler Grup şirketleri, sahip olduğu personel, beceri, pazar bilgisi, toplam kalite yönetimi, yenilikteki uzmanlığı ve ISO 9002 belgesinde belirlenen müşteri odaklı yaklaşımı özelliklerinin birbiri ile mükemmel uyumu içindedir.

Forbes'in listesinde ilk 100 içinde yer alanlaın hemen hepsinin bir ayağı denizcil sektöründe olmasına karşılık doğrudan işi denizcilik olan kurum ise Arkas oldu

İşte Forbes'in o listesi:


Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında