Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
23 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

Balıkları için servet harcadı!

KARAS REKLAM
Balıkları için servet harcadı!
Son dönemde Arsenal'de kiralık olarak forma giyen Fransız yıldız futbolcu Thierry Henry, bu kez attığı gollerle değil, yaklaşık 300 balığı için, evinde yaptıracağı 4 katlı akvaryumla gündeme geldi.
Reeklam yerimiz-1
Futbolcuların lüks araba tutkuları, pahalı harcamaları, ev tercihleri her zaman magazin gündeminin manşetlerinde yer almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) New York Red Bulls takımının formasını giyen ancak geçtiğimiz 2 ayda İngiliz ekibi Arsenal'de kiralık oynayan Fransız yıldız Thierry Henry de son günlerde magazin gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Ancak Henry'i bu kadar çok konuşulan yapan ne attığı goller ne de aldığı lüks bir araba. Balık tutkusuyla bilinen Fransız yıldız, İngiltere'nin başkenti Londra'da sahip olduğu evinin içinde 4 katlı bir akvaryum yaptırma kararı alınca biranda İngiliz magazin gündeminin üst sıralarında kendine yer buldu.

4 KATLI AKVARYUMUN YERDEN YÜKSEKLİĞİ 13 METRE

İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre, 34 yaşındaki yıldız futbolcu Henry içinde yaklaşık 300 balığın yaşayacağı dev akvaryumu yaptırma konusunda kesin kararını verdi. Buna göre akvaryum 4 katlı olacak. Yerden yüksekliği 13 metre genişliği ise 4.5 metre olması planlanan akvaryumun maliyeti ise dikkat çekiyor.

AKVARYUMUN MALİYETİ 700 BİN TL

Dolması için 21 ton suyun kullanılacağı akvaryumun Thierry Henry'e toplam maliyetinin ise 400 bin dolar yani yaklaşık 700 bin TL olması bekleniyor. Akvaryumun sadece yıllık bakımının Fransız futbolcuya maliyeti ise 20 bin dolar yaklaşık 35 bin TL olacak. Henry 300 balığın yemi için sadede yılda 4 bin dolar yani yaklaşık 7 bin TL harcayacak.

EVİNİN TOPLAM MALİYETİ İSE 17 MİLYON TL

Thierry Henry, Londra'daki evini sadece akvaryum yaparak değiştirmeyecek. Fransız yıldız üzerinde güneş panelleri bulunacak ve güneş enerjisiyle elektriğini sağlayacak evin çatısına ise botanik bahçe yaptıracak. İçinde büyük spor salonlarının, salonların, okuma, dinlenme ve oyun odalarının bulunacağı yeni evin toplam maliyeti ise dudak uçuklatan cinsten; 9.5 milyon dolar yani yaklaşık 17 milyon TL.

HENRY ÇILGINLIK KONUSUNDA YALNIZ DEĞİL

Bu arada İngiliz medyasına göre, Henry akvaryum çılgınlığında başı çeken yıldız isimlerden değil. Ünlü İngiliz futbolcular David Beckham, Joe Hart ve Micah Richards da benzer akvaryumlarıyla biliniyorlar.

IRELAND, KÖPEKBALIKLARI İÇİN AKVARYUM YAPTIRACAK

Bu arada Aston Villa'da oynayan İrlandalı oyuncu Stephen Ireland'ın da köpekbalıkları için evinin mutfağında bir akvaryum inşa ettirmeye hazırlandığı bildirildi
Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında