Yorum / Analizz ddosya haaber
İstanbul
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
452 REKLAM

ANKAŞ'da Kovid-19'a Karşı Sıkı Tedbirler Devrede! Kılavuzlar Virüse Karşı Özel Tulum ve Maskelerle Çalışıyor...

KARAS REKLAM
ANKAŞ'da Kovid-19'a Karşı Sıkı Tedbirler Devrede! Kılavuzlar Virüse Karşı Özel Tulum ve Maskelerle Çalışıyor...
Türkiye'nin en büyük ve bünyesinde en çok kılavuz kaptan barındıran Anadolu Kılavuzluk A.Ş'de (ANKAŞ) koronovirüse karşı sıkı tedbirler alındı.
Reeklam yerimiz-1

Gemilere güvenlikten taviz vermeden en hızlı şekilde kılavuzluk hizmeti veren ANKAŞ, Çin Halk Cumhuriyeti’nde ortaya çıkıp, dünya geneline yayılan Covid-19 salgınına karşı sıkı tedbirler aldı.

Nitekim yurtdışından gelen gemilerle ilk teması sağlayan kılavuz kaptanlar, büyük risk altında bulunuyorlar. ANKAŞ kılavuzları da virüse karşı özel tulum ve maskeler ile güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkardı. İşlerini, özenle ve titizlikle yaparak çalışmalarına devam ediyor.

Yurtdışından gelen gemilerle ilk teması sağlayan kılavuz kaptanlar ve onların yakın çevresi koronavirüsüne karşı büyük risk altında bulunuyorlar. Bu yüzden kılavuz kaptanların sağlığı için maksimum hassasiyet gösterilmeli. Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü’nce yapılacak kontrol denetimi sonrası kılavuzluk hizmeti verilmeli.

''Kılavuz Kaptanlarımızın sağlığı için maksimum hassasiyet gösteriyoruz''

Biz de bu konu hakkında Türk Boğazları ve sağlık denetimleri daire başkanı Rıza Çubukçu ile konuştuk. Çubukçu;

''Bizim normal zamanlardaki uygulamalarımız ile olağanüstü zamanlardaki uygulamalarımız birebir değil. Şu anda olağanüstü bir durumdan geçiyoruz ve buna göre uygularımızı gerçekleştiriyoruz. Nasıl hareket edilmesi gerekiyorsa, o şekilde hareket ediyoruz. Bu konuda Sağlık Bakanlığı'nın da bize vermiş olduğu talimatları sahaya yansıtmış durumdayız. Bunu da sahadaki birimlerimize ve personellerimize yansıtmış durumdayız. Kılavuz Kaptanlar ile sürekli iletişim halindeyiz. Neticede hepimiz aynı gemideyiz ve ülkemizin sağlığı, personellerimizin sağlığı ve kılavuz kaptanlarımızın sağlığı için maksimum hassasiyet gösteriyoruz. Bu konu da herkes elinden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyor.'' dedi.

ANKAŞ kılavuzları da güvenlik önlemlerini en üst seviyeye çıkararak, işlerini özenle ve titizlikle yaparak hizmetlerine devam ediyorlar.

Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında