İstanbul
05 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2406.9
  • BIST
    10401.67
  • BTC
    67490.92$
viking yabancı

2019'da 5 Royal Caribbean, Cruise Gemisi Geliştirilecek

KARAS REKLAM
2019'da 5 Royal Caribbean, Cruise Gemisi Geliştirilecek
Beş yolcu gemisinin yenilenmesiyle birlikte Royal Caribbean için yoğun bir yıl daha olacak gibi gözüküyor.

2019'da, beş tane Royal Caribbean gemisi geliştirilecek. Cruise line,bu konuda deneyimli ve filonun da en yeni özelliklerine sahip olduğundan en iyi seyir deneyimini sunmak için yoğun bir şekilde yatırım yapmaya devam ediyor.
Miami merkezli seyir çizgisinde, bir Oasis sınıfı gemi, iki Voyager sınıfı gemi, filodaki Denizlerin İmparatoriçesi ve Çin merkezli Quantum'un en küçük gemisi olmak üzere beş geminin yenilenmesiyle bir başka yoğun yıl olacak.


Navigator of the Seas Dry Dock
Bu yıl büyük bir yenilemeden geçen ilk gemi, ''Denizlerin Navigatörü'' olacak. Gemi, Royal Caribbean’ın Royal Amplified modernizasyon programındaki en yeni özelliklerle desteklenecek.
Yenilenme 3 Ocak'ta başladı. Miami, Florida'dan Caribbean yolculukları 24 Şubat 2019 için tamamen yenilendi.
Bu süre zarfında eklenecek en büyük özelliklerden biri “The Blaster” denilen denizdeki en uzun su kaydırağı. İki kişilik bir sal, geminin yanından bile uzanan 800 feet bükülme ve düşme ile en büyük heyecanı sunmaya hazırlanıyor.


Empress of the Seas Dry Dock
Gemi, 3 Şubat - 3 Mart tarihleri ​​arasında yenilenecek. Denizlerin İmparatoriçesi, 48.500 brüt tonda çok daha küçük bir yolcu gemisi. İşin çoğu muhtemelen bakım ve teknik boyutta olacak.
Bu tip gemiler,  yeni ve modern görünümleriyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.


Voyager of the Seas Dry Dock
Voyager sınıfı gemi, seyir hattında yatırım yaptığı için tüm heyecan verici teklifleri kaçırmayacaktır. Henüz bir açıklama yapılmadı, ancak geminin, kardeşi Mariner'ın 2018'de olduğu gibi güçlendirilmesini bekliyorlar.
Multi-milyon dolarlık büyük yükseltme 10 Eylül - 14 Ekim 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Geminin,  yeni yerler ve geliştirmelerle modern ve yeni bir görünüm kazanacağını biliyoruz.


Oasis of the Seas Dry Dock
Bu gemi, yalnızca Royal Caribbean filosunda değil, tüm seyir hatlarında yılın en büyük kuru limanı olabilir. Denizlerin Vahası olarak adlandırılan dünyanın en büyükleri arasındadır.
Yenilemenin 22 Eylül’den itibaren yapılacak ve 23 Kasım 2018’de bitmesi planlanıyor. Gemi, bazı yeni konseptler ve geliştirmeler de alacak. Roayl Amplified programının bir parçası olacak ve milyonlarca dolara mal olması bekleniyor.


Quantum of the Seas Dry Dock
Halen Şangay'da bulunan Kuantum sınıfı yolcu gemisi, büyük bir tadilat geçiren yılın ikinci en büyük Caribbean gemisi olacak. 19 Ekim 2019'da Singapur tersanesinde başlayacak yenilenmenin, 16 Kasım 2019'da tamamlanması bekleniyor.
Kruvaziyer hattı, milyonlarca canlanma sürecinde nelerin ekleneceğini henüz açıklamadı. Çin pazarındaki bazı özelliklerin Singapur'dan yeni hizmet almaya hazır hale gelmesini bekliyoruz. 

 

Iphone appp store

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!

YAT REKLAMI YABANCI
Deniz ticaret41 yasında