© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Yelkenciler Nefes Kesti

Yelkenciler nefes kesti.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK) organizasyonuyla dünyanın ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası Viaport Marina ana sponsorluğunda gerçekelşen Viaport Marina Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları, Tuzla açıklarında yapılan Şamandıra yarışıyla tamamlandı.

Sabah saatlerinde yarışçıların kıyasıya mücadelesiyle başlayan ve her geçen dakika artan rekabet ve heyecanla Viaport Marina önlerindeki finish hattında son bulan Viaport Marina Cup Yelkan Yarışları'nda dereceye girenlere ödülleri, Viaport Marina'da yapılan ödül töreninde verildi. Viaport Marina Müdürü Mehmet Tunç, "Viaport Marina Cup, 50'ye yakın teknenin katılımıyla Tuzla koyunda gerçekleşen şamandıra yarışı ile tamamlandı. Ardından da marinamızda gerçekleştirdiğimiz eğlenceli bir törenle ödülleri verdik. Tüm yarışmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ediyor ve dereceye girenleri ekibim adına tekrar tebrik ediyorum." dedi.



"Denizciliğe Katkılarımız Devam Edecek"
İstanbul yarış filosunu marinada ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Tunç, "Çok güzel bir yarışı daha geride bıraktık. Marina olarak denize katkı sağlamak olan amacımıza uygun etkinlikler yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3. yarışımızı düzenledik. Geçtiğimiz hafta Gemi İnşa ve Denizcilik Fuarı'nı yaptık. Türk denizciliğine katkı sunmak için çalışıyoruz." diye konuştu.



TAYK/Viaport Marina Fahir Çelikbaş Kupası Yat Yarışları dereceleri şu şekilde;

IRC1
BORUSAN RACING
GLOBAL ACTUS
ORIENT EXPRESS VI

IRC3
PEGASUS 
BEKO
HAPPYHOUR

IRC4
ALIZE 
İTÜ
IBS

GEZİ
BOREALIS
DORIS

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER