© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Yaralı Yunus Üzdü

Bodrum İncilipınar-Hekimköy sahilinde yaralı olarak bulunan Yunus kurtarılamadı..

Ağzından kan gelen Yunus’u kurtarma çabaları sonuç vermedi. Yunus’un neden öldüğü araştırılıyor..

Dünyanın en ünlü turizm beldeleri arasında bulunan Bodrum’un Türkbükü mahallesindeki Hekimköy Sitesi’ne ait İncilipınar kumsalında yaralı olarak bulunan Yunus tüm çabalara rağmen kurtarılmadı.

Geçen sene de aynı yerde İncilipınar-Hekimköy sahilinde yaralı olarak bulunan “Ali” ismindeki Fok ise tedavi edilerek tekrar denize bırakılmıştı.

Yaralı Yunus, Hekimköy sitesine ait plajda sitenin müdürü Hulusi Aydemir tarafından yaralı olarak bulundu. Hekimköy sahilindeki kayaların üzerinde yatan Yunus’un ağzından kan geldiği görüldü. Hekimköy çalışanları Yunus’u kurtarmak için seferber oldu. Üzerine deniz suyu attı, yeniden denize sokma çabaları sonuçsuz kaldı.

Sevimli Yunus’un öldüğünü anlayan Hekimköy çalışanları, ölüm nedeninin araştırılması için Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı’nı arayarak haber verdi. Ancak Pazar günü olduğu için nöbetçi bir yetkili bulamadı.

Daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı arayan Hekimköy çalışanları İstanbul teknik Üniversitesi’ndeki bilim adamlarının telefon numarasını aldı.

İTÜ yetkilileri Yunus’un ölüm nedenini araştırmak üzere hemen iki araştırma görevlisini Bodrum’a göndereceklerini söyledi

Emin Varol - Bodrum

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER