© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

?Vodafone Red Famous Cup? 13-14 Haziran'da...

Vodafone REd Faqmous Cup'ta ünlü isimler bir kez daha yelken açacak...


Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından VODAFONE RED ve HTC?nin katkıları ile MARINA YACHT CLUB BODRUM ?un düzenlediği Famous Cup yelken yarışlarının onuncusu 13-14 Haziran tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek.

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için başlayan ?Vodafone Red Famous Cup?a katılacak ve aralarında Billur Kalkavan, Mehmet Aslantuğ, Özge Ulusoy, Ece Vahapoğlu, Zeynep Beşerler gibi ünlü isimler, yarışçılar ile birlikte rüzgara yelken açacaklar.

Ülkemizde yelken sporunu ve denizciliği sevdirmek amacıyla 2006 yılından bu yana, aralıksız olarak düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, bu yıl da Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda heyecanlı ve eğlenceli bir mücadeleye ev sahipliği yapacak. Vodafone makineler arası iletişim (M2M) teknolojisine dayalı özel bir takip cihazıyla donatılacak teknelerin lokasyon, hız, yön, isim ve toplam uzaklık gibi bilgilerine uzaktan erişilebilecek. Yelken yarışına katılacak ünlü isimler ayrıca, yeni HTC One?ın üstün kamera özelliklerini kullanarak çekecekleri fotoğraflarla da yarışacak.

14 Haziran Pazar akşamı MARİNA YACHT CLUB BODRUM JAZZ BAR? da düzenlenen ödül töreninde yarışmacılar ödüllerini aldıktan sonra, Fatih Erkoç & Zafer Çebi Orkestrasının gönülleri fetheden şarkıları ve enfes müzik ziyafeti ile yarışın yorgunluğunu atacaklar.

Vodafone Red Famous Cup yelken yarışlarına son kayıt 12 Haziran, Cuma günü 17.00?a kadardır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER