© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Türk Loydu'ndan Lashing eğitimi

Türk Loydu, karayolu ve denizyolu taşımacılığında yük güvenliği; güvenli istifleme ve bağlama hesapları eğitimi başlatıyor.

ADR ve IMDG Kod Kapsamında yük güvenliği, yüke uygun seçim kriterleri ve yüklerin bağlama hesapları taşımacılık sektöründe önemini artırıyor.diyen Türk Loydu'ndan yapılan açıklamada,
Yük taşıyan gemi,tır ve konteynerlerde; teknik kapasiteye uygun yükleme, yükün doğru şekilde konumlandırılması, uygun sabitleme ve taşınacak yüke göre uygun seçim kriterleri bu kapsamda göz önünde tutulması gereken konulardır.
Bu konulardaki eksiklikler nedeniyle, maalesef çok sayıda kazanın yaşandığını ve bu kazalar sonucunda ciddi mal kayıpları ve daha da önemlisi can kayıpları olduğunu biliyoruz.

Kurulduğu 1962 yılından bu yana Türkiye’de denizcilik ve endüstri sektörleriningelişimi için öncülük etmeyi kendisine misyon edinmiş Türk Loydu; kara ve denizyolu ile tehlikeli madde taşımacığı eğitimleri de (ADR, IMDG, RID, TMGD)
dahil olmak üzere pek çok alanda hizmet vermektedir.

Bu kapsamda Türk Loydu olarak sektörün acil ihtiyacı olduğunu düşündüğümüz Kara ve Deniz Taşımacılığında Yük Güvenliği; Güvenli İstifleme ve Bağlama Hesapları Eğitimini de eğitimlerimiz arasına aldık. deniyor.

konu hakkında daha fazla bilgi için Tıklayın
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER