© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Su Marine'nin Üç Lüks Motoryat Serisi Denize İndi

ABD’nin köklü yat tasarım firması Reliant Yachts ile onun dünya çapındaki tek üreticisi, Türkiye’nin önde gelen yat tersanesi Su Marine’nin yeni, seçkin ve lüks motoryat serisi X40 denizle buluştu. X40 serisi Türk yat sanayi için bir gurur tablosu oluştururken; sunduğu imkânlar ve yüksek kaliteli donatısıyla dünyada ilk ve tek olan X40 Lander özellikle büyük dikkat çekiyor.

İtalya’da inşa edilmekte olan bir mega yat için Reliant Yachts’tan talep edilen üç adet destek yatından oluşan seri, her biri özenle seçilen aksesuarları, armatürleri ve donanımıyla göz kamaştırıyor. Profil görünümleri ve renkleri, inşa halindeki mega yat ile aynı olan X40 Lander, X40 Express ve X40 Limousine, mega yatın içine yerleşecek şekilde ve farklı amaçlara hizmet etmek üzere tasarlandı. Serinin mühendisliğini ve teknik tasarımını, Türkiye’nin saygın tasarımcılarından, gemi inşa mühendisi Tanju Kalaycıoğlu üstlendi.

Su Marine’nin kurucuları Ahmet Kesgin, Ronald Grünberg, Timothy Grünberg ve Göksen Körezlioğlu; X40 serisi ile ülkemizde dünya standartlarının üstünde kaliteye, şıklığa ve performansa sahip yatlar yapıldığını bir kez daha gözler önüne sererken, yurt dışındaki markalara gösterilen ilginin ülkemize yöneltilmesini arzu ettiklerini dile getiriyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER