© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Spikerin, Muhabire Kafa Atan Armatöre Yorumu

Atlantik Denizcilik Şirketi'nin sahibi ve Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu muhabire kafa attı!

Atlantik Denizcilik Şirketi'nin sahibi ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Türkiye?nin ilk profesyonel golf turnuvasının ilk gününde tartıştığı Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal'a kafa attı. Muhabir Ünal Ağaoğlu'ndan şikâyetçi oldu.

Tiger Woods ile Charl Scwartzel arasındaki mücadelede kapsamında ilk delikteki başlangıç vuruşunun yapılmasından hemen önce, güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında görüntü alınacak alan konusunda tartışma yaşandı. Bu sırada alana gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ağaoğlu, Ünal'a kafa attı. Aldığı darbe nedeniyle gözlüğü kırılan ve Ağaoğlu'nun korumaları tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışılan Ünal'ın yaşananlara tepki göstermesi üzerine Ağaoğlu, Ünal'a tekrar müdahale etmek istedi. Ağaoğlu'nu basın mensupları ve güvenlik görevlileri engelledi.

"İrfan Değirmencioğlu ile Günaydın" isimli sabah haberlerini sunan Kanal D spikeri İrfan Değirmencioğlu'nun, "Dünyaya rezil olmamak için kendimi feda ettim. Ben rezil oldum." açıklaması yapan Armatör Ahmet Ağaoğlu hakkındaki yorumu dikkat çekiciydi. 



Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden Ağaoğlu'na kınama

TSYD'den yapılan açıklama; ?TSYD mensupları kendilerine tahsis edilen spor alanlarında harfiyen kuralları yerine getirmeye ne kadar özen gösteriyorsa bu konuda da meslektaşlarımıza gösterilecek nezaket o derece hassas ve duyarlı olmalıdır.

CHA muhabirinin edinilen bilgiye göre çeşitli defalar Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından basın mensuplarının kendilerine gösterilen yeri ihlal etmeme uyarısına rağmen hiç gereği yokken sözlü tartışma başlamıştır. Golf Federasyonu Başkanı bu sözlü tartışmanın devamında yukarıda sözü edilen eylemi gerçekleştirmiştir. TSYD bugüne kadar başkanlık görevi sırasında en küçük bir olaya dahi adı karışmamış Golf Federasyon başkanı Ahmet Ağaoğlu?nun bu durumuna anlam verememiş hatta hayrete düşmüştür. Ağaoğlu?nun en kısa zamanda meslektaşımızdan özür dilemesini bekliyoruz. TSYD bundan önce olduğu gibi spor alanlarında görev yapan emekçilere yapılan her türlü davranışın karşısındaki dik duruşunu sergileyecektir. şeklinde oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER