© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Şöhretler Kupası yelken yarışları başlıyor

BAYK'ın 2006 yılından bu yana her sene düzenlediği Famous Cup yelken yarışlarının altıncısı 25-26 Haziran tarihlerinde Bodrum'da yapılacak

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü(BAYK) ve Milta Bodrum Marina  tarafından  Marina Yacht Club ana sponsorluğunda  2006 yılından bu yana her sene düzenlenen Famous Cup (Şöhretler Kupası) yelken yarışlarının altıncısı 25-26  Haziran tarihlerinde Bodrum'da gerçekleşecek.

Yelken sporuna ilgiyi arttırmak ve daha geniş kitlelerle buluşturmak için başlayan ?Marina Yacht Club Famous Cup?  yelken yarışında; her bir yelkenli Türkiye?nin gülümseyen bir yüzü, değerli bir sanatçıyı konuk ederek heyecanlı bir maratona hazırlanıyor.

Yelken dünyasına pek çok amatör sporcu kazandıran ?Marina Yacht Club Famous Cup? 2006 yılından bu yana aralıksız olarak devam ediyor. Pek çok ünlü ismi konuk eden yarışlarda katılımcılar hayatın stresinden uzaklaşırken dünyanın en güzel deniz ve rüzgarına sahip Bodrum'da, yelken turizmi de gelişiyor.

Her sene yeni bir heyecan ve farklı isimlerle yarışılan ?Marina Yacht Club Famous Cup?ta bu sene Gani Müjde, Nejat İşler, Oktay Kaynarca, Sinan Tuzcu, Dolunay Soysert, Demir Demirkan,  Zeynep Beşerler, Fatih Erkoç, Garo Mafyan, Gül & Kenan Erçetingöz, Naz Elmaz, Gözde Kansu, Fadik Sevin Atasoy , Bekir Aksoy, Ece Vahapoğlu, Şirin Sever,Bahar Korçan,Öyle Bir Geçer Zamanki Dizi oyuncuları (Aras Bulut İynemli,Osman Karagöz,Yıldız Çağrı Atiksoy, Farah Zeynep Abdullah,Nilperi Şahinkaya,Yeliz Kuvancı,Anıl İlter,Sercan Badur,Sinan Helvacı,Tolga Gülaç), BKM Mutfak oyuncularından Büşra Pekin ve Murat Eken,Billur Kalkavan,Ahu Türkpençe gibi moda, sanat ve basın camiasında ün yapmış  Türkiye'nin birçok ünlü yüzü  ve ayrıca Yonca Evcimik?in hayvanlar için başlatmış olduğu ?Türler Arası Dayanışma? projesine destek veren isimlerin davet edildiği  bu keyifli organizasyonda, yarışmacılarla birlikte rüzgara karşı yelken açacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER