© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Şantiyede devir teslim

Mehmet Habib Soluk, aldığı emaneti kazasız belasız teslim etmenin onurunu yaşadığını bildirdi. Bakan Yıldırım da "Bu, alışılmışın dışında bir devir teslim

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, seçimler sebebiyle müsteşarı Mehmet Habib Soluk'a bıraktığı koltuğuna 4 ay sonra yeniden oturdu. Devir teslim töreni Çorum'da yeni yapılan 40 Dilim Karayolu'nda gerçekleştirildi.

Törende konuşan Mehmet Habib Soluk, 9 Mart'ta aldığı emaneti kazasız belasız teslim etmenin onurunu yaşadığını bildirdi. Bakan Yıldırım da "Bu, alışılmışın dışında bir devir teslimi. Türkiye'de karayollarının, kara yolcularının yaşadıkları şartlara dikkati çekmek, millete farkındalık oluşturmak için böyle bir yerde devir teslimi planlamışlar, biz de gereğini yerine getiriyoruz.'' dedi.

Devir teslim töreninin ardından bir gazetecinin yeni Bakanlar Kurulu'yla ilgili değerlendirme istemesi üzerine Bakan Yıldırım, şu yorumu yaptı: "Sayın Başbakanımız çalışacağı arkadaşları seçti. Kabinemize düşen aynı hızla, aynı heyecanla çalışmak, hizmet üretmeye devam etmek. Kabinede tecrübelilerimiz var, yeni arkadaşlarımız, orta derecelilerimiz var. 9 yılın bütün getirileri kabinede mevcut."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER