© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Rusya'dan Kızıldeniz'e geçiş yapıyor

CStar Line Rusya'nın Uzak Doğu'sundan Kızıldeniz'e geçiş yapıyor

The Loadstar'ın Alphaliner verilerine dayandırdığı haberine göre, Dubai merkezli konteyner hattı CStar Line, Rusya'nın Uzak Doğu'sundaki besleyici hizmetlerinin çoğunu durduruyor ve Kızıldeniz'deki daha karlı rotalara yeniden odaklanıyor.

Böylece CStar Line hizmetleri kapatıyor:

Uzak Doğu – Uzak Doğu Servisi 1: Yantian – Nansha – Xiamen – Şanghay – Doğu – Yantian – Nansha – Xiamen – Şangay; Uzak Doğu – Uzak Doğu Servisi 2: Rizhao – Ningbo – Doğu – Rizhao – Ningbo; Uzak Doğu – Uzak Doğu Servisi 4: Dalian – Tianjin – Busan – Doğu – Dalian – Tianjin – Busan.

Bu hizmetlere beş besleyici konteyner gemisi katıldı.

Uzak Doğu – Uzak Doğu Servisi 3: Busan – Doğu servisi programa devam ediyor.

"CStar Line faaliyete geçtiğinde, büyük taşıyıcıların yaptırımlar nedeniyle ayrıldığı Rusya pazarındaki bir kaç oyuncudan biriydi"

Geçtiğimiz hafta CStar Line, 1,6 bin TEU kapasiteli “CStar Fevroniya” ve “CStar Peter” konteyner gemilerinin kullanıldığı Orta Doğu-Kızıldeniz 1 (MER1) servisini başlattı. Servis rotasyonu: Jebel Ali – Cibuti – Cidde – Cibuti – Jebel Ali. Gidiş dönüş süresi 20 gün olacaktır.

Hizmet hala 10-11 günlük bir sıklıkta düzensizdir.

“Rusya'nın Uzak Doğu'sundaki rotalar taşıyıcılar için daha az karlı. Ancak CStar Line, Karadeniz ve Baltık Denizi üzerinden Rusya'nın Uzak Doğu'su, Hindistan Yarımadası ve Doğu Akdeniz'den hizmet vermeye devam ediyor. Linerlytica, Uzak Doğu hizmetleri küçük taşıyıcılar için kârlı değil ve CStar dikkatini faaliyet göstermenin daha kârlı olduğu Kızıldeniz'e kaydırıyor," yorumunu yaptı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER