© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

RMK Marine'in 37 metrelik teknesi teslime hazır

36,8 metrelik RMK Marine keşif yatı Seven Seas artık teslimata hazır.

Seven Seas'in ortağı Bart Bouwhuis'in Tuzla tersanesinin konukları ve çalışanlarıyla birlikte katıldığı lansman töreninin ardından gerçekleşti . 

"Aile kaşifi" ilk olarak 2021 yılında konsept olarak ortaya çıktı. Satışa sunulan tekne, bu yılki Monako Yat Fuarı'nda görücüye çıkacak .

Bouwhuis, "Tipik kaşif görünümünü ek modern çizgiler ve kıvrımlarla birleştirmeye istekliydik," diye açıkladı. " Seven Seas'ın  girdiği her limanda birçok deneyimli denizcinin başını döndüreceğinden eminiz  ."Dedi Beş kabinde 10 misafir için konaklama imkanı sunuluyor ve iç mekanlar Epiworks'ün sorumluluğunda. Tam detaylar henüz açıklanmamış olsa da, yaşam alanları "doğal ışık" ve "sıcak bir atmosfer" yaratma etrafında şekilleniyor. Stüdyonun 2021'de yayınladığı görselleştirmeler arasında açık renkli ahşap paneller, entegre aydınlatma ve beyaz-mavi renk paleti yer alıyor.

Seven Seas'ın tasarım vurgusu, "trol için mükemmel" olan ancak aynı zamanda geniş manzarası sayesinde dinlenme alanı olarak da değerlendirilebilen kıç ana güvertedeki asma kat alanıdır. Konsept ilk ortaya çıktığında, bahsedilen diğer önemli özellikler arasında jakuzili özel bir üst güverte ve iki adet 7,5 metrelik tender taşıyabilen özel, 55 metrekarelik bir tender güvertesi vardı. RMK Marine'in şu anda yapım aşamasında olan iki yatı daha var. Bunlar arasında şu anda Ocean Independence ile satışta olan 50 metrelik Aries de yer alıyor .

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER