© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Protokol İmzalandı

Protokol imzalandı.

ROFED (Kabotaj Hattı Ro-Ro ve Feribot İşletmeleri Derneği) Başkanı Özgür Topuz, Kale Gurup Müdürü Alper Akyar, Tramola Gemi İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Müdürü Nebil Osman, Erdek Taşıyıcılar Koop. Yetkilileri Fatih Sürmen ve Kemal Kayhan, Başkan Mirza'yı ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz yıllarda Ayyıldız Mahallesi'nde yapılan, Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı tarafından Bandırmaspor'a kiralanan tır parkının içindeki eksikliklerden dolayı ayrıca şoförlerin otopark fiyatlarını yüksek buldukları iddiasıyla otoparka girmediklerinden, tır parkı giderleri ve masrafları karşılayamadığı gerekçesiyle kapatılmıştı.

Ayyıldız Mahalelsi'nde otopark olmadığı için mahalle içine ve caddeye sağlı sollu gelişigüzel park edilen tır ve kamyonlardan dolayı halk şikayetlerini dile getirmişti.

Mahalledeki park sorunlarının giderilmesi, trafiğin aksamaması ve mahalle halkının şikayetlerinden bir an önce son bulması amacıyla ziyarette ROFED (Kabotaj Hattı Ro-Ro ve Feribot İşletmeleri Derneği) ile Bandırma Gençlik ve Spor Vakfı işbirliğiyle Ayyıldız Mahallesi'nde bulunan  Tır Parkı'nın bir an önce faaliyete girmesi için ön protokol imzalandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER