© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Patron: 2015' te başlarız

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015?te start alıyor

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015?te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu?yla ortaklığa giden Bilgili Holding?in patronu Serdar Bilgili, ?Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ?biz hata yaptık? diyecekler? dedi.

SON dönemlerde sıkça tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına bir türlü başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015 yılında start alıyor. İki projede Doğuş Grubu ile ortaklığa giden Bilgili Holding?in patronu Serdar Bilgili, ?Bürokratik işlemlerin sonuna gelindi. 2015 Ocak ayında Park Orman, Şubatta ise Galataport için düğmeye basacağız? dedi. ?Bu projelerde rezidanslar, dev yapılar olmayacak? diyen Bilgili, ?Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ?biz hata yaptık? diyecekler? dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER