© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Milyonluk yatlar Yalıkavak'da

Kazak milyarder Alican İbragimov ile Ukraynalı işadamı Yuriy Kosiuk'a ait olduğu belirtilen süper lüks yatlar ilgi odağı oldu.

Kazak milyarder Alican İbragimov'a ait olduğu belirtilen "Dynasty" isimli süper yat Bodrum ilçesi Yalıkavak açıklarına demirledi. Dynasty isimli yatta, konuklar, yolcular, VIP, duble ve çift kişilik olmak üzere 14 oda bulunuyor. Görenlerin büyük ilgisini çeken yat ihtişamıyla da dikkat çekti.

Dünyanın en büyük ve lüks 100 yatı arasında gösterilen Grenadines bayraklı "Valerie" adlı süper lüks yatta, Yalıkavak açıklarına demir attı. 2011 yapımı 85 metrelik süper lüks yatın Ukrayna'da tarım, petrol ve doğal gaz sektöründe faaliyet gösteren işadamı Yuriy Kosiuk'a ait olduğu belirtildi. Süper lüks motor yatta 6 ultra lüks kabinde 12 konuk ağırlanabiliyor. Bazı yabancı turistler ve vatandaşların lüks yatın fotoğraflarını çektiği gözlendi.

Grenadines bayraklı "Lady Anastasia" isimli yat da, Yalıkavak açıklarına demirledi. 105 ton ağırlığında, 9 metre genişliğinde ve 48 metre uzunluğundaki yatın kime ait olduğu hakkında bilgi edinilemezken, yatın güverte kısmındaki hareketlilik dikkat çekti.

48 metrelik alüminyum yatta, Jacuzzi, konuklar için 10, mürettebat için 11 lüks oda bulunuyor. - See more at: http://www.kenttv.net/haber.php?id=31752#sthash.sYokrGtd.dpuf
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER