© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

MDTO Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda Sona Doğru

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) ve Mersin Fotoğraf Derneği (MFD) işbirliğinde düzenlenen “Mersin Deniz Ticaret Odası Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın jüri değerlendirme toplantısı 1 Ekim- Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Denizciliğimize dikkat çekmek ve fotoğraf sanatını desteklemek amacıyla MDTO sponsorluğunda MFD işbirliği ile düzenlenen fotoğraf yarışmasına eser kabulü 25 Eylül tarihinde sona ermişti. Yarışmaya gönderilen bini aşkın fotoğraf Mersin Fotoğraf Derneği’nde düzenlenen toplantıda,  seçkin bir jüri tarafından değerlendirildi.

MDTO Basın Danışmanı ve Gazeteci Ali Adalıoğlu, MFD Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı  Mural Ünal, MFD temsilcisi  ve Fotoğraf Sanatçısı Selami Türk,  AKUT Yönetim Kurulu Başkanı ve Fotoğraf Sanatçısı Nasuh Mahruki, Fotoğraf Sanatçısı  Niko Guido, Program  Yapımcısı ve Fotoğraf Sanatçısı  Wilco Van Herpen’ın jüri üyesi olarak görev aldığı değerlendirme toplantısı Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu Temsilcisi Ufuk Ağma gözetiminde yapıldı. Yarışmada, salon başkanlığını ise MFD temsilcisi Sezin Gökgün üstlendi.

Yarışmaya ilişkin görüşlerini paylaşan Fotoğraf Sanatçısı Niko Guido, dünyada üyesi olduğu tek fotoğraf derneğinin Mersin Fotoğraf Derneği olduğunu ve Mersin’de olmaktan çok keyif aldığını söyledi. Fotoğraf sanatına destek vermenin önemli olduğunu ve bunun artması gerektiğini vurgulayan Guido, “Bir deniz ticaret odasının herhangi bir sanat dalını desteklemesini ayakta alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER