© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

MARMARA EREĞLİSİ/ MARTAŞ-TRİESTE

26 Ekim'de Marmara Ereğlisi'ndeki Martaş Limanı'ndan İtalya'daki Trieste Limanı'na haftada 2 seferle yeni Ro-Ro hattını başlatıyoruz.

DFDS müşterilerine, 26 Ekim'de Marmara Ereğlisi'ndeki Martaş Limanı'ndan İtalya'daki Trieste Limanı’na haftada 2 seferle yeni Ro-Ro hattını başlatıyoruz. Seferler, Martaş Limanı'ndan Trieste Limanı'na bir direkt sefer ve Pendik Limanı’ndan Martaş Limanı uğrağı olacak şeklinde gerçekleştirilecek. duyurusu yaptı

işte o duyuru

Değerli Müşterimiz,

Deniz taşımacılığı ve lojistik sektörünün öncü firması DFDS olarak, Avrupa pazarlarına kolay erişim ve taşımacılık süreçlerinize verimlilik sağlayacak yeni bir hattın açılışı sizlere duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

26 Ekim'de Marmara Ereğlisi'ndeki Martaş Limanı'ndan İtalya'daki Trieste Limanı’na haftada 2 seferle yeni Ro-Ro hattını başlatıyoruz. Seferler, Martaş Limanı'ndan Trieste Limanı'na bir direkt sefer ve Pendik Limanı’ndan Martaş Limanı uğrağı olacak şeklinde gerçekleştirilecek.

Sanayi bölgelerine ve gümrüklere yakın bir konuma sahip Martaş Limanı’ndan, Trieste’ye giden yeni hattımızdan yararlanacak siz değerli müşterimizin, Avrupa pazarlarına olan transit süresini kısaltırken, lojistik operasyonlarınızı da optimize etmenize destek olmayı amaçlıyoruz. Avrupa’ya hızlı ve güvenilir ulaşım için sunduğumuz deniz ve demir yolu taşımacılığını birleştiren benzersiz intermodal altyapımızı siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunarak İtalya ve Almanya'daki Wels, Bettembourg, Köln, Duisburg şehirleri dahil olmak üzere Avrupa'daki büyük iş merkezlerine doğrudan ve kesintisiz erişim sunuyoruz.

Yeni hattımız, sizlere sunduğumuz hizmet kalitesi ile değeri sürekli arttırma hedefimiz ve Türkiye ile Avrupa arasındaki ticaretin gelişimine sağladığımız katkının bir göstergesi niteliğinde olup, size rekabet avantajı sağlayacağına inanıyoruz.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER