© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Manavgat Belediyesi'nden Kum Yoluna Liman Rampası

Manavgat Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kum Yolu Boğaz Mevkii’nde üzerinde bulunan ırmak kenarına, vatandaşlarının teknelerini rahatlıkla indirip yükleyebileceği liman rampası yaptı

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in talimatıyla harekete geçen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kum Yolu Boğaz Mevkii üzerinde bulunan ırmak kenarına liman rampası yaptı. 2 balıkçı teknesinin aynı anda araca yükleme ve indirme işlemini yapabileceği liman alanı, 150 m2’lik alana yapıldı. Liman alanı içerisinde vatandaşların park sıkıntısı yaşamaması için otopark alanı da yapmayı ihmal etmeyen ekipler, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ulaşımı rahatlatmak amacıyla 500 metrelik yol açma çalışması da yapacak. Manavgat Belediyesi olarak kent genelinde yapılan bütün çalışmaların insan odaklı olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmaların bu ilkeler doğrultusunda devam edeceğini ifade etti.
Kum Yolu Boğaz Mevkii’nde yapılan bu liman rampasıyla vatandaşlar daha rahat bir şekilde teknelerini yükleyip indirebilecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER