© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Lojistiğin devleri İstanbul'da

Dünyanın en önemli losijtik markaları Logitrans 2015'de buluşacak.

Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek Logitrans 2105 Uluslararası Transport Lojistik fuarı 18-20 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar merkezinde yapılacak.

Fuara, Almanya'nın Schenker, Kühne Nagel ve Dachser markaları katılacak. Türkiye'den ise THY, Netlog ve Arkas gibi kendi alanlarının ilk sırasındaki yerli markalar olarak logitrans'a katılıyor. Logitrans’ın artık dev markaların katılmak zorunda oldukları bir etkinlik olduğunu belirten Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarlar Müdürü Altınay Bekar, "Katılımcı listelerimizden açıkça görüldüğü gibi yerli ve yabancı lojistik markaları düzenli olarak logitrans'a katılmaktadır”dedi.

Lojistik sektörüne destek ve tedarik sunan çok sayıda markanın da fuarda yer aldığını belirten Bekar; "Mercedes, Ford, Iveco gibi markaların yanı sıra sektörün çok da göz önünde olmasa da dünya ölçeğinde iş yapan onlarca şirketi logitrans ortamında bulunmayı kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak görüyor." dedi. Altınay Bekar şöyle devam etti: "UN RO-RO gibi dünya sıralamasında üst sıralarda yer alan Türk firmaları; Ceynak, Etis, Ulusoy, Taha, Karınca gibi farklı faaliyet alanları da bulunan önemli Türk lojistik markaları; intralojistiğin önemli aktörlerinden Aysan Raf, Jungheinrich gibi şirketler logitrans'ın katılımcılarının başında geliyor. Ülke pavilyonları ise ayrı birer etkinlik ortamı oluşturuyor. Almanya, Avusturya ve Lüksemburg pavilyonlarında 50'yi aşkın firma; bir yandan kendi coğrafyalarına özgü çözümler sunarken bir yandan da Türk lojistikçileri ile iş yapma olanaklarını değerlendirecek."

Fuar, İstanbul Fuar Merkezi’ndeki 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER