© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Kaptan Emniyet müdürünü darbeciler sehit etti

Fikret metin öztürk, güverte 87. gemi kaptanı, 3.sınıf emniyet müdürü,Özel harekatçı. PKK'nın korkusu

PKK'nın öldüremediği, Kaptan Emniyet Müdürünü darbeciler şehit etti. Denizcilik falültesine1986 yılı  güverte bölümüne giren, ve daha sonra 1988 de aşırı milliyetçilik ve ülkücülükten okul ile ilişkisi kesildiği için polis olan, ancak daha sonrasında çıkan aftan faydalanıp tekrar okulunun imtihanlarına girerek 1994 yılında mezun oldu. Fikret Metin Öztürk , mezun olduktan sonra, kaptanlık yerine polisliğe devam diyerek 3.sınıf Emniyet müdürlüğüne kadar yükselmişti.
 
Özel harekat müdürü olan Fikret Öztürk, görev yaptığı dağlarda PKK'nın korkulu rüyası haline gelmişti. Kısa süre önce dağlardaki görevinden Gölbaşına tayin edilen Fikret Metin Öztürk, Ankara Gölbaşı’ndaki  darbe saldırısında şehit düştü.

İTÜ DEFAMED şehit olan kaptan emniyet müdürü için bir bildiri yayınladı. Bildiride şöyle dendi; İTÜ Denizcilik Fakültesi Güverte Bölümü 1994 yılı mezunu Emniyet Müdürü Fikret Metin Öztürk, Gölbaşı Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne düzenlenen saldırıda şehit olmuştur. Cenazesi 18 Temmuz Pazartesi günü (bugün) Bağcılar Yeşil Camii’nde kılınacak ikindi namazını müteakip defnedilecektir.
Merhuma Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve camiamıza başsağlığı dileriz.
 

Şehit Kaptan Emniyet Müdürü, Fikret Metin Ötürk2ün  Rize’nin Kalkandere İlçesi Tatlısu mahallesindeki baba evi




 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER