© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

James Bond'un yatı 9.4 milyon dolara satıyor

James Bond Skyfall'da yer alan Türk bayraklı yat Regina, hem üreticisi hem sahibi olan Doğukan Boyacı tarafından 9.4 milyon dolara satışa çıkarıldı. Yat, Bodrum Limanı'nda...

2012 yılında vizyona giren ve dünya çapında ses getiren James Bond "Skyfall" filminde yer alan yat Regina, Bodrum Limanı'nda yer alıyor. Yönetmenliğini Sam Mendes'in yaptığı dünyaca ünlü James Bond Skyfall filmindeki tekne Regina, Türkiye'nin en büyük yelkenlisi olarak biliniyor. İş adamı Doğukan Boyacı'ya ait olan Regina, Bodrum Limanı'nda yer alıyor. 9.4 milyon dolara satışa sunulan Regina, 2011 yılından itibaren su üstünde yolculuk ediyor. 6 ultra lüks kabiniyle 12 kişiye kadar olan gruplara kadar hizmet verebilen Regina, 5 yıldızlı otel konforuyla tasarlanıyor.
Regina, 1140 metrekare yelken donanıma sahip olup, gulet tipinde ahlşap olarak yapıldı.  Regina'da 12 kişiye kadar yatak odası bulunuyor. Regina'nın tüm kabinlerinde Led televizyon ve banyo yer alıyor. Özel tasarım banyoların ve özel ürünlerin kullanıldığı Regina hem yurt içi hem de yurt dışından hayranlarıyla Bodrum'da buluşuyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER