© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

İÜ DUİM Brokerleri Akşam Yemeğinde Buluştu

Buluşmaya hala okumakta olan DUİM öğrencilerini temsilen İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü?nden 4 kişi de katıldı.

Kiralama ve Brokerlik'te sektörün nabzını tutan ve aynı zamanda aynı sıralardan mezun olmuş, İstanbul Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği mezunları, 13 Temmuz'da Sirkeci Orient Express'de bir akşam yemeğinde buluştu.

Buluşmaya hala okumakta olan DUİM öğrencilerini temsilen İstanbul Üniversitesi Denizcilik Kulübü'nden 4 kişi de katıldı.

Tüm davetlilerin katılımından sonra yemeğe geçildi. İş hayatından uzak daha samimi bir ortam oluşturan brokerler, yemek esnasında hoş sohbetlerde bulundu. Sezgin Baysak'ın organize ettiği bu yemekte, hem üniversite döneminde yaşanan olaylar hem de sektörde atılabilecek adımlar konuşuldu.

Yemeğin ardından herkes mezun olduktan sonraki sürecinden kısaca bahsetti. Şu anda çalıştığı şirket hakkında bilgiler verdi. Ayrıca brokerler, katılım gösteren öğrencilere öğütler vermeyi de unutmadı. Davetliler bu buluşmaya vesile olan Sezgin Baysak'a teşekkürlerini sundu.

Yemeğin sonunda bu organizasyondan memnuniyetini belirten brokerler, bundan sonra bu gibi birlik ve beraberliği artıracak organizasyonların devam etmesini istedi.

19.30'da başlayan gece, 23.30'da son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER