© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

İstanbul Sailing Academy ile Siz de Yelken Açın...

İstanbul Yelken Akademisi Satış ve Pazarlama Yöneticisi Arda Türkmen: "En ucuz yelken eğitimini veren kurum biz değiliz ama en iyi yelken eğitimini alabileceğinizi garanti ediyoruz.?

2003 yılından beri yelken eğitimi veren İstanbul Yelken Akademisi, yelken ile tanışmak, tekniklerini geliştirmek ve tecrübe kazanmak isteyen her yaş grubuna ve her seviyeye göre eğitim hizmeti veriyor. İstanbul'un ilk profesyonel yelken okulu olan İstanbul Yelken Akademisi, 12 yaş üstü herkesi, Kalamış Marina'da yelken öğrenmeye davet ediyor.

İstanbul Yelken Akademisi?nde yelken eğitimini Satış ve Pazarlama Yöneticisi Arda Türkmen şu sözleri ile anlatıyor: ?Biz butik eğitim veriyoruz. Yani kişiye özel yelken eğitimi. Rezervasyon sistemi ile çalışıyor, ders programını kişiye göre şekillendirebiliyoruz. Ayrıca arzuya göre grup ile de eğitim almak mümkün. En büyük farklarımızdan biri tüm derslerin uygulamalı olmasıdır. Çünkü yelken pratik ile öğretilebilecek bir spordur.

İki tip yelken eğitimimiz var. G 6.20 özel yapım eğitim teknelerimizde hem temel yelken eğitimi hem de ileri yelken eğitimi veriliyor. Yat eğtimi de temel ve ileri yat eğitimi olarak iki kısma ayrılıyor. Bu eğitimde aynı zamanda denizciliği de öğreniyorsunuz. Navigasyondan demir atıp almasına kadar her şeyi detaylı bir şekilde öğretmeye gayret ediyoruz. Eğitim sonunda sertifika veriyoruz ve bu sertifika ile dünyanın önde gelen yelken kiralama şirketlerinde önceliğiniz oluyor. Size güvenle yelkenliyi teslim edebiliyorlar.

En ucuzu biz değiliz!

Biz diğer yelken eğitimi veren yerlerden biraz daha pahalıyız. Bunun da sebebi eğitmen kalitemizdir. Bu konuyla ilgili Uluslararası Kalite Ödülü?ne layık görüldük. Dersin tamamen pratik ve size yönelik olması açısından bunlar birleştiğinde bizim için daha maliyetli oluyor. Fiyatımız da bu sebeple diğer yelken eğitimi verenlerden biraz daha yüksektir. En ucuz yelken eğitimini veren kurum biz değiliz. Ama en iyi yelken eğitimini alabileceğinizi garanti ediyoruz.?

FİLİZ YÜKSEL / DENİZ TİCARET GAZETESİ











İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER