© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

GİSBİR, BM EAGÜ VI. Bakanlar Konferansı'nda

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler (EAGÜ) VI. Bakanlar Konferansı’na katıldı

Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreteri Kemalettin GÜR, 26-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler En Az Gelişmiş Ülkeler (EAGÜ) VI. Bakanlar Konferansı’na ve Birleşmiş Milletler Viyana Daimi Temsilciliği Büyükelçisi tarafından verilen resepsiyona katılım gösterdi.

Ana teması “En Az Gelişmiş Ülkeler için Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Sanayi Kalkınmasını Faaliyete Geçirmek: Mezuniyete Giden Yol ve Sonrası” olarak belirlenen konferans, Birleşmiş Milletler Sinai Kalkınma Teşkilatı UNIDO Genel Merkezi’nde 48 EAGܒnün hükümet ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Konferansta, finansman, alt yapı, dış pazarlarda rekabet için alınabilecek önlemler ve kredilendirme gibi konular tartışıldı. Yatırım için Etiyopya ve Senegal öne çıkan ülkeler arasındaydı.

GİSBİR Genel Sekreteri Kemalettin GÜR, EAGÜ VI. Bakanlar Konferansı kapsamında Birleşmiş Milletler Viyana Daimi Temsilciliği Büyükelçisi Birnur FERTEKLİOĞLU tarafından verilen resepsiyona da katılım göstererek Türk özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER