© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Gemi Tedarikçileri 23-24 Kasımda İstanbul’da

“ISSA-International Shipsuppliers & Services Association” tarafından her yıl dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen Gemi Tedarikçileri ve Hizmetleri Derneği 63. Kongre ve Fuarı 23-24 Kasım'da Wyndham Grand Levent Otel’de düzenlenecek.

2009 yılında yine İstanbul’da TURSSA’nın (Gemi Tedarikçileri Derneği) ev sahipliğinde yapılan Gemi Tedarikçileri ve Hizmetleri Derneği 63. Kongre ve Fuarı, tekrar TURSSA’nın ev sahipliği ve organizatörlüğünde gerçekleşecek. Dünyanın yaklaşık 100’den fazla ülkesinden yerli ve yabancı katılımcıların olacağı organizasyon, sektörünün birçok temsilcisini bir araya getirecek.

'Yarının denizcilik dünyasına hazır mısınız?' temasıyla düzenlenecek olan etkinlikte yerli ve yabancı birçok konuşmacı yer alacak. 23 Kasım'da yapılacak açılışın ardından etkinlikte, sektörü ilgilendiren konferans ve panellerin yanı sıra resepsiyon ve fuar da gerçekleşecek.

Etkinlik, İMEAK Deniz Ticaret Odası başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu tarafından destekleniyor.

1955 yılında kurulan ISSA, IMO ve UNCTAD’da STK statüsüyle yer alıyor olup, 43 ülkeden tam üye ulusal gemi tedarik dernekleri ve diğer 52 ülkeden yan üyeler olmak üzere 2 bin civarında üyeye sahip.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER