© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Gemi Sökümcülerinin Akıllı Binası

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Avrupa standartlarında akıllı hizmet binasının temeli düzenlenen bir törenle atıldı.

Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Avrupa standartlarında akıllı hizmet binasının temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Yaklaşık bin 200 metrekare alanı kaplayacak ve 4 ay sürecek olan binanın temel atma törenine Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek Başkanı Adem Şimşek, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Başkanı Adem Şimşek, artık ihtiyacı karşılamayan 30 yıllık hizmet binasının yerine yenisinin ihtiyaç haline gelmesi nedeniyle harekete geçtiklerini söyledi. Şimşek, yeni binada tüm idari birimlerin tek binada toplanacağını, AB standartlarında konferans salonu, tam teşekküllü revir, hemşire ve doktor odasının yanısıra tehlikeli atıkların arındırılması amacıyla laboratuvar da bulunacağı bilgilerini verdi. Şimşek, "Yurt dışından gelecek olan misafirlerimiz için dinlenme odası ve toplantı odası da yeni hizmet binamızda yer alacak. Ayrıca gemi sökümün tarihi hakkında resimlerin sergileneceği bir sergi salonu olacak. Yıllar önce Aliağa'ya gelip giden gemilerin resimleri, küçük antika parçaları derneğimizde özel bir yerde sergilenecek" diye konuştu.

Gemi Sökümcülerinin Akıllı Binasının Temeli Atıldı başlıklı ve Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Derneği Avrupa standartlarında akıllı hizmet binasının temeli düzenlenen bir törenle atıldı. Yaklaşık bin 200 metrekare alanı kaplayacak ve 4 ay sürecek olan binanın temel atma törenine Gemi Geri Dönüşüm Sanayicileri Dernek özetli haberi okudunuz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER