© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Gebze Ticaret Odasi Hopaport'da

Gebze TSO heyeti HOPAPORT’u da ziyaret ederek Genel Müdür Özer’den Hopa Limanı hakkında bilgiler aldılar.

24 Ağustos 2015 tarihinde meydana gelen sel felaketinde yaşanan acıları paylaşmak ve felaketin izlerini yerinde gözlemlemek için Gebze Ticaret Odası Yönetim kurulu ve oda meclis üyelerinden oluşan bir heyet Hopa’yı ziyaret etti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in yanı sıra GTO Yönetim Kurulu ve Meclis Kurulu üyelerinden oluşan 11 kişilik misafir heyet Hopa TSO Yönetim ve Meclis üyeleri tarafından ağırlandı.

GEBZE TSO’DAN HOPAPORT’A ZİYARET
Gebze Ticaret Odası heyeti daha sonra Hopa Limanını ziyaret etti. Heyet Hopa Limanında HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer tarafından karşılandı. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Özer, Hopa Limanını, kapasitesini, projelerini ve hedeflerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Hopa Limanının Ülkemiz-bölgemiz Artvin ve Hopa için stratejik ve coğrafi açıdan önemli bir konumda bulunduğunu anlatan Genel Müdür Özer, İran’la ilişkilerde yaşanan yumuşama ardından HOPAPORT üzerinden Transit ticaretin artarak devam edeceğini, liman olarak buna hazır olduklarını da sözlerine ekledi.

Genel Müdür Özer Hopa TSO’nun ciddi girişimlerde bulunduğunu, Artvin OSB, Hopa-Batum Demiryolu, Kruvaziyer Turizm gibi projelerine her aşamada destek verdiklerini ve ortak çalıştıklarını açıkladı.

HOPAPORT Genel Müdürü Özer, Gebze gibi ticaretin yoğun yaşandığı bir merkezin Ticaret Odası heyetini Hopa’da ve Hopa Limanında görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek heyete teşekkür etti.

Hayati Akbaş - Hopa

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER