© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Gazetemiz, Uluslararası LNG zirvesine davet edildi

Bu yıl 3.cüsü düzenlenecek olan Uluslararası LNG zirvesi, 25-26 Nisan 2018'de Almanya'nın Hamburg kentinde gerçekleşecek



3. Uluslararası LNG Zirvesi'n de konuşmacılar arasında: Tractebel'in CEO'su, Petrofac'tan VP-Commercial, MSC'den LNG proje direktörü NASA, Enerji, Petronas, Wison, OAPEC, Worley Parsons, Enagas, Doğal Gaz Doğal Fenosa ve daha pek önemli kişi var.

45'den fazla anahtar sektör konuşmacısı ve 200'den fazla delege olacağı tahmin edilen  Bu zirve, ticari ve yatırım yöneticileri de dahil olmak üzere LNG altyapısını geliştirmeye ve büyütmeye dahil olanların tüm değer zincirini, yeni LNG ithalat pazarlarını ve altyapısını geliştirmek ve genişletmek isteyen teknoloji ve inovasyon uzmanlarına sunacaktır. 

Bu yıl 3.cüsü gerçekleştirilecek olan, Uluslararası LNG Zirvesi'nin amacı, LNG piyasasının görünümü, Avrupa ve Akdeniz'deki LNG talebinin büyümesi ve gelişmekte olan piyasalar ve LNG sektörü üzerindeki hükümetlerin etkisi hakkında geleceğe dair tartışmalar için bir fırsat sunacak.  Bu konferans, küresel LNG yöneticileri ve LNG operasyonlarının her sürecine değer katmak ve sektördeki zorluklara karşı en faydalı çözümleri sunmak için işbirliği yapmayı amaçlayan,  3. Yıllık Uluslararası LNG Zirvesi aynı zamanda LNG işinin yelpazesinde yeni temaslar ve ilişkiler geliştirmek için en iyi fırsatı katılımcılara sağlaması bekleniyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER