© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Galatasaray Adası sosyal tesis olarak kullanılacak

Galatasaray Adası'nın gelecekte kullanımıyla ilgili olarak,üyeler adanın sosyal tesis olarak kullanılmasına karar verdi.

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda Galatasaray Adası'nın gelecekte kullanımıyla ilgili olarak üyelerin oy çoğunluğu ile adanın sosyal tesis olarak kullanılması kararı verildi.

Mels Turizm firması ile olan kira sözleşmesi 30 Kasım 2015 tarihinde sona erecek Galatasaray Adası'nın yeni dönemde nasıl değerlendirileceğini karara bağlamak üzere Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul, 938 üyenin katılımıyla yaklaşık 5 saat sürdü.

Genel kurulda görüşmeler bölümünün tamamlanmasının ardından, Galatasaray Adası'nın yeni dönemde kullanım şeklini belirlemek için oylama yapıldı. Üyeler, "Galatasaray Adası'nın kulüp üyeleri, aile bireyleri ile onların yakınları ve konuklarına, sporculara, kulüp tüzüğünde belirtilen koşullar içinde sosyal tesis olarak kullanılması" veya "Gelir sağlamak amacıyla, üyelerin bir kısım haklarının da saklı kalmasını sağlayarak, 11 Temmuz 2015 tarihli olağanüstü genel kurul toplantısında alınan kararlar dairesinde 3’üncü kişilere kiralanarak, tahsis ederek veya işletme sözleşmesi ile işlettirilmesi" seçeneklerini oyladı.

El kaldırılarak yapılan açık oylamada, üyelerin büyük bölümünün ortak kararıyla, adanın sosyal tesis olarak kullanılmasında karar kılındı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER