© © 2024 Deniz Ticaret Gazetesi

Furuno Denizcilik Anlaşmayı İmzaladı

Furuno Denizcilik anlaşmayı imzaladı.

Furuno Denizcilik Uluslararası ChatSim Kısa Mesaj Uygulaması Kartının Türkiye Denizcilik Sektörüne Dağıtımı için Yetkili Bayilik Anlaşması İmzladı.

Uzun yıllardır deniz ve yelkencilik eğitimi konularında çalışmalarını sürdürmekte olan FURUNO DENİZCİLİK, Eğitim faaliyetlerine YelkenDersi.com markası ile, iletişim ve haberleşme faaliyetlerine GemiKadrosuTurkiye.Com markası ile devam etmektedir.

2016 yılı başında GemiKadrosuTurkiye.com Denizcilerin Dünya Çapındaki iletişim zorluğu, pahalı roaming ücretleri gibi sorunları gidermek amacıyla, ChatSim Markasını Türkiye Denizcilik Sektörüne tanıtmaya başlamıştır. 2017 yılında ChatSim Bayilik yetkisi alarak çalışmalarına devam etmektedir.
Yapılan Anlaşma ile birlikte, Furuno Denizcilik, Chatsim Kart dağıtımlarında Türkiye Denizcilik Sektöründeki tüm alanlarda tam yetkili olmuştur.

ChatSim; İşi gereği veya tatil için sürekli dünya çapında gezen kişilerin, roaming ücretlerini minimuma indirmek amacıyla anlaşmalı şebekelerin olduğu tüm ülkelerde internet paketi veya başka bir ülke hattına gerek olmadan Kısa Mesaj uygulamalarını kullanmasına yarayan bir SIM Karttır.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER